Aanvragen HIRB-subsidie 2017 nog mogelijk tot en met 12 oktober!

  22 september 2017  |    Nieuws

Tot en met 12 oktober kan de HIRB-subsidie (Herstructurering en Intelligent Ruimtegebruik van Bedrijventerreinen) nog worden aangevraagd! Meer weten? Lees hier alles wat u moet weten.

Daarnaast is ook subsidie beschikbaar via de OTW-regeling (Ondersteuning Toekomstbestendige Werklocaties). Hiervoor heeft u meer tijd om een aanvraag in te dienen maar hiervoor geldt wel; wie het eerst komt die het eerst maalt! Lees meer over de OTW-regeling op de website van Provincie Noord-Holland.

In de laatste bijeenkomst van Projectbureau Herstructurering Bedrijventerreinen op 5 september 2017 zijn beide regelingen toegelicht. De presentatie is hier te downloaden.

In deze bijeenkomst is tevens een presentatie gegeven over de pilots op de thema’s versterken basiskwaliteit, transformatie en duurzame energie en circulaire economie op bedrijventerreinen.  Er werd onder andere ingegaan op de kansen en mogelijke knelpunten die gemeenten en ondernemersverenigingen ondervinden op deze thema’s en hoe kunnen ze van elkaar leren.