AMS Cargo Center II van Proptimze op Schiphol Logistics Park in beeld gebracht

  19 mei 2020  |    Nieuws

Proptimze bracht haar ontwikkeling AMS Cargo Center II op Schiphol Logistics Park mooi in beeld. Het gebouw onderscheidt zich door zijn unieke vormgeving en zichtbaarheid van de snelweg A4 (Amsterdam – Den Haag). De entrees van de kantoren zijn toegankelijk vanaf het parkeerdek op de eerste verdieping, dat tevens plaats biedt aan 117 personenauto’s. Het voorplein bestaat uit vier individuele laadkuilen voor vrachtwagens, elk met een eigen in- en uitgang en nog eens 79 parkeerplaatsen. Bekijk hier de film:

AMS Cargo Center II bestaat uit een Breeam ‘Very Good’ distributiecentrum met een totale oppervlakte van 32.000 m², verdeeld in zeven afzonderlijke secties variërend van ca. 3.000 m2. Via het aangrenzende en volledig omheinde parkeerterrein van c. 18.000 m², ontworpen om 117 parkeerplaatsen voor vrachtwagens en/of extra parkeerplaatsen voor personenauto’s mogelijk te maken.

AMS Cargo Center II is ontwikkeld in een JV tussen Built to Build en Proptimize. Het complex is ontworpen door DENC Architects.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Proptimize