Voor wie

C-Bèta is er voor iedere ondernemer, zowel startend als gevestigd, die innovatie en circulariteit omarmt. Die een ideaal vestigingsklimaat voor ondernemers met internationale aspiraties en het bedrijfsecosysteem als Schiphol Trade Park als potentiële afzetmarkt zoekt.

Wij bieden een flexibel concept met een ‘deurbeleid’ om de kwaliteit van de community te waarborgen. Door uw bedrijf op C-Bèta te vestigen, draagt u met uw succes bij aan de transitie naar een circulaire economie.

Exposanten en exposities
De evenementenlocatie biedt ook ruimte voor vaste en tijdelijke exposities van circulaire bedrijven. De gerenoveerde loods op het erft biedt deze en overige ondernemers een plek om pilots op te schalen en de stap naar de markt te zetten.

Momenteel heeft C-Bèta de volgende exposanten: AhrendC-Creators, Circle EconomyDegree-nDrentea Kantoormeubelen, ECOR/Noble EnvironmentFinch Buildings, Van GelderHeyday Facility ManagementHoek Hoveniers, InterfaceGemeente Haarlemmermeer,  KWS Infra, Lune circulare waste bins, Meerlanden, Moonen Packaging, Mosa tegelbedrijf, NCMXODS GeveltechniekPhilips, Podium voor ArchitectuurRabobank, SADC, SignifyThermIQ, WepaZsen Projectinrichting.

Meer informatie?

Eelco Kienhuis, Salesmanager

06 – 30 23 71 91

e.kienhuis@sadc.nl