Kavels
Beschikbaar
Gereserveerd
Uitgegeven
Op termijn beschikbaar
Beschikbaar via derden

Aanbod

De kavels op Green Park Aalsmeer liggen ideaal als bouwgrond distributiecentrum. Klik op een van de kavels voor meer informatie. NB. Inmiddels zijn niet meer alle kavels beschikbaar. Deze kavelkaart wordt op dit moment bijgewerkt. Bel ons gerust voor de meest actuele informatie.

Wilt u uw eigen bedrijf hier vestigen? Zoekt u een andere kavelgrootte, heeft u een specifieke behoefte? De kavelindeling kunnen we in overleg met u aanpassen.

Bouwgrond distributiecentrum

Bent u geïnteresseerd in een kavel op Green Park Aalsmeer, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een verkennend gesprek? Neemt u dan gerust contact op met Louisa van der Zwet via qzw@greenparkaalsmeer.com of 06 1138 2853.

Business Center

Naast bedrijfskavels is er ook een bestaand business center met kantoorruimtes voor ondernemers die snel op flexibele basis kantoorruimte zoeken. Het businesscenter is gelegen aan Thailandlaan 6 en er zijn verschillende ruimten per direct beschikbaar. Voor meer informatie over het business center kunt u bellen met ons kantoor in Aalsmeer via 0297 – 368 415 of via info@greenparkaalsmeer.com

Kantoor van Green Park Aalsmeer

De projectorganisatie van Green Park Aalsmeer werkt op locatie in het business center. Voor algemene vragen over bijvoorbeeld de werkzaamheden op Green Park Aalsmeer kunt u dit kantoor in Aalsmeer bereiken op 0297 – 368 415. Of langs komen op Thailandlaan 6 te Aalsmeer.

Meer informatie?

Louisa van der Zwet, Sales

06 – 1138 2853

qzw@greenparkaalsmeer.com