Kavels
Beschikbaar
Gereserveerd
Uitgegeven
Op termijn beschikbaar
Beschikbaar via derden

Aanbod

De kavels op Green Park Aalsmeer zijn ideaal als bouwgrond voor distributiecentra. Klik op een van de kavels voor meer informatie. NB., inmiddels zijn niet meer alle kavels beschikbaar. Deze kavelkaart wordt op dit moment bijgewerkt. Bel ons gerust voor de meest actuele informatie.

Wilt u uw eigen bedrijf hier vestigen? Zoekt u een bepaalde kavelgrootte, heeft u een specifieke wensen? Samen met u gaan we op zoek naar de beste kavel voor uw bedrijf. Eventueel kan de kavelindeling worden aangepast.

Bent u geïnteresseerd in een kavel op Green Park Aalsmeer, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een verkennend gesprek? Neemt u dan gerust contact op met Louisa van der Zwet via qzw@greenparkaalsmeer.com of 06 – 11 38 28 53.

Business center
Naast bedrijfskavels is er ook een bestaand business center met kantoorruimtes voor ondernemers die snel en op flexibele basis kantoorruimte zoeken. Het business center is medio 2019 geheel gerenoveerd met onder andere een coffee corner voor de ontvangst van gasten, flexplekken en een prachtige ontvangsthal. Het business center is gelegen aan Thailandlaan 6. Er zijn regelmatig ruimtes beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bellen met ons kantoor in Aalsmeer via 0297 – 368 415 of via info@greenparkaalsmeer.com.

Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling
De projectorganisatie van Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling werkt op locatie in het business center. Voor algemene vragen over bijvoorbeeld de werkzaamheden op Green Park Aalsmeer kunt u dit kantoor in Aalsmeer bereiken op 0297 – 368 415. Of langskomen op Thailandlaan 6 te Aalsmeer.

Meer informatie?

Louisa van der Zwet, Sales

06 – 1138 2853

qzw@greenparkaalsmeer.com