Voor wie

Deze plek leent zich uitstekend voor de vestiging van bijvoorbeeld bouwbedrijven, transporteurs, groothandels, ontwikkelaars en industriële productiebedrijven. Met ruimte voor het zwaardere werk, voor bedrijven uit hogere milieucategorieën (t/m 5.2). Maar ook voor bedrijven gericht op de stadsdistributie, zoals E-commercebedrijven, en MKB-bedrijven die zich wegens de transformatieopgave van Amsterdam en Haarlem zich buiten de stad moeten gaan vestigen. Door de aanwezigheid van voldoende stroom, is de locatie ook bij uitstek geschikt voor datacenters. PolanenPark is de eerste locatie waar het Green Data Center Campus concept is toegepast.

Duurzaam en tegen aantrekkelijke prijzen. Maar ook voor bedrijven die behoefte hebben aan een goed betaalbare locatie die centraal gelegen is tussen Haarlem en Amsterdam met hoogwaardige zichtbare uitstraling langs de A200 en A9.

PolanenPark is een plek waar hard gewerkt kan worden, in een hoogwaardig bedrijfspand, in een aangenaam groene omgeving tussen Haarlem en Amsterdam.

Wat voor bedrijven kunnen zich vestigen op PolanenPark?

Bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe bedrijfsruimte die volledig aan hun wensen voldoet. Vier voorbeelden:

  • Een aannemersbedrijf dat zijn activiteiten heeft uitgebreid en daardoor uit zijn bedrijfspand is gegroeid. Op PolanenPark kan het een op maat ontworpen pand bouwen.
  • Een transportbedrijf dat ‘snel op weg wil zijn’. Door de ligging naast twee snelwegen is de nabije regio en de rest van Nederland goed bereikbaar.
  • Een fashionbedrijf dat op een zichtlocatie een bijzonder bedrijfspand wil neerzetten met bijvoorbeeld een showroom, logistiek en magazijn in één.
  • Een kalkzandsteenbedrijf dat van milieucategorie 3 opschuift naar 4 door een aanzienlijke uitbreiding van de productiecapaciteit en daardoor zijn activiteiten niet kan voortzetten op de huidige vestigingsplek. Op PolanenPark kan de fabriek per direct terecht op een kavel naar wens.
  • Een metaalverwerkingsbedrijf uit de milieucategorie 5 dat voor de aanlevering van grondstoffen dicht bij de Amsterdamse haven en aan een laad- en loskade gevestigd wil zijn.

Meer informatie?

Eelco Kienhuis, Salesmanager

06 – 302 371 91

e.kienhuis@sadc.nl

Buren op deze locatie
 
Air Products
CyrusOne
Itsme
Itsme Hoogland
Molenaar
Post NL