Voor wie

Reeds gevestigd

Momenteel zijn er al meerdere bedrijven op Schiphol Logistics Park gevestigd. Op het oostelijk deel (SLP-Oost) zijn gevestigd:

Op het SLP-West zijn gevestigd:

Grootschalig, kleinschalig, parkeren en buitenopslag

Schiphol Logistics Park kent verschillende werelden.

  1. De ene is ingericht op grootschalige, luchthavengeoriënteerde logistiek. Dat zie je aan de maximale bouwhoogtes, ruimte voor LZV’s, minimale kavelgrootte en het beeldkwaliteitsplan. Het is de ideale plek voor integrators, forwarders en transporters, opererend op de internationale markt in onder meer de sectoren aerospace, perishables, fashion en high-tech.
  2. In een kleiner deel van het park, ca. 5 ha, is er juist meer ruimte voor kleinschalige activiteiten. Dit deel is uitermate geschikt voor expeditie- en koeriersbedrijven, truckreparatiebedrijven, autoverhuurbedrijven of andere serviceverleners. De kavels zijn compacter en de bouwhoogte onder de aanvliegroute van de Kaagbaan is beperkt tussen 9 en 14 meter.
  3. Daarnaast biedt Schiphol Logistics Park nog ca. 6 ha. ruimte die niet bebouwd mag worden. Dit nadeel  biedt een onverwacht voordeel voor bedrijven die op zoek zijn naar opstelplaatsen voor trucks en parkeerruimte. Want vind dat maar eens, vlakbij Schiphol: ruimte voor logistiek met voldoende ruimte om een groot aantal vrachtwagens, auto’s of welk ander materieel te parkeren.
Reeds gevestigd op deze locatie
 
Bonded Services
CTS
Expeditors
Interxion
IWS
Kuehne + Nagel
Milestone
Montea
Panalpina
Penske
Rapid Logistics
Rutges Cargo
SEKO
Somerset Capital Partners
Thomsen Select
Transdev
ViaEurope
WDP