Schiphol Trade Park Valley

Hier begint de circulaire revolutie

Valley is het centrale innovatiegebied op Schiphol Trade Park. Het is opgezet als nationale en internationale etalage voor de transitie naar een Circulaire Economie. Valley is een unieke plek waar circulaire ideeën, technologieën en financieringsconstructies en verdienmodellen worden ontwikkeld. Een circulaire R&D werkomgeving met een community die de transitie naar de circulaire economie significant versnelt, het is de circulaire hotspot van de Schipholregio.

C-Bèta

C-Bèta is een circulaire experimenteerplek, waar werk- en ontmoetingsplekken voor organisaties die de circulaire principes willen omarmen of verkennen worden aangeboden. Het is tevens een evenementenlocatie en permanente expositie van organisaties die circulariteit al toepassen. Door de de verschillende initiatieven te verbinden wordt de circulaire economie elke dag groter en invloedrijker. Meer weten over C-Bèta ? Klik hier.

Circulaire economie

Onze economie staat op een kantelpunt. De circulaire economie geeft antwoorden op de uitdagingen waarvoor we staan en biedt een inspirerend perspectief voor de toekomst. De circulaire economie vraagt om nieuwe manieren van werken en ontwikkelen, om nieuwe manieren van produceren en consumeren. De circulaire economie gaat uit van geoptimaliseerd waardebehoud en hergebruik van producten, componenten en grondstoffen. Het biedt een oplossing voor de toegenomen grondstoffenschaarste en milieudruk. Het is een geweldig platform om te innoveren en kwalitatieve economische groei te realiseren. Meer informatie over circulaire gebiedsontwikkeling door SADC.

Meer informatie?

Eelco Kienhuis, Salesmanager

06 – 30 23 71 91

e.kienhuis@sadc.nl

Facts & figures

Voordelen Valley

  • Beschikt over een uniek innovatiepodium
  • Inspirerende, gezonde werkomgeving
  • Flexibele werkplekken beschikbaar
  • Permanente circulaire expositie binnen een groot netwerk van circulaire organisaties
  • Centraal gelegen, aansluiting op de A4
  • Ruime parkeermogelijkheid
  • Goed bereikbaar per OV en fiets
  • Op loopafstand van Station Hoofddorp

Aandeelhouders
 
Gemeente Haarlemmermeer
Schiphol Area Development Company (SADC)
Schiphol Real Estate