Bonded Services huurt 11.000 m2 op Schiphol Logistics Park

  3 september 2018  |    Nieuws

Bonded Services (International) heeft per 1 augustus een huurovereenkomst gesloten voor twee units en omvat in totaal ca. 11.000 m2 warehouse in AMS Cargo Center op Schiphol Logistics Park.

Bonded Services is na Independent World Services (IWS) en ViaEurope de derde huurder van AMS Cargo Center. Hiermee is het recent opgeleverde gebouw voor 80% verhuurd en is er nog slechts één unit beschikbaar voor verhuur van ca. 8.000 m2.

AMS Cargo Center is gelegen op Schiphol Logistics Park en betreft een nieuw multi-tenant distributiecentrum met een totale oppervlakte van ca. 34.000 m2, verdeeld over vijf units. De locatie is uitstekend bereikbaar en goed zichtbaar vanaf de autosnelweg A4 (Amsterdam – Den Haag). Het cargo platform van Amsterdam Airport Schiphol is in minder dan vijf minuten te bereiken.

Bonded Services maakt sinds oktober 2017 onderdeel uit van Iron Mountain Incorporated, een internationaal beursgenoteerd bedrijf (NYSE: IRM), gespecialiseerd in opslag, bescherming en beheer van informatie en bedrijfsmiddelen.

AMS Cargo Center is in een JV ontwikkeld door Built to Build en Proptimize. Het gebouw is eerder dit jaar verkocht aan Deka Immobilien GmbH. Industrial Real Estate Partners is betrokken bij de verhuur.

 www.amscargocenter.nl