Dick van der Harst nieuwe directeur Green Park Aalsmeer

  19 februari 2015  |    Nieuws

De aanbesteding voor de nieuwe algemeen directeur voor Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling B.V. is gewonnen door regionale gebiedsontwikkelaar SADC. Directeur realisatie van SADC, Dick van der Harst, zal deze functie vanaf heden gaan invullen.

Dit betekent de start van een intensieve samenwerking tussen Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling BV en SADC. Voor Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling BV betekent dit een betere aansluiting met de Metropoolregio Amsterdam en een goede aansluiting bij de internationale marketing die SADC verzorgt vanuit Amsterdam Airport Area in nauwe samenwerking met Amsterdam In Business.

Voor SADC is Green Park Aalsmeer een logische toevoeging voor het gedifferentieerde aanbod in haar locatieportfolio. De locaties van SADC bieden ruimte voor (inter)nationale cargo & logistiek, industriële bedrijvigheid, stedelijk georiënteerde bedrijven en regionale economie. Met een locatie als Green Park Aalsmeer is het internationale aanbod compleet, met bloemen als vooraanstaand cluster in de internationale marketing.

De nieuwe projectdirecteur Dick van der Harst zal het eerste half jaar samen met de huidige projectorganisatie starten met het maken van een nieuw plan van aanpak voor de marketing- acquisitie- en communicatiestrategie voor Green Park Aalsmeer voor de komende jaren. De heer Van der Harst is een zeer ervaren professional op het gebied van gebiedsontwikkeling met jarenlange ervaring voor o.a. de gemeente Den Haag (o.a. bedrijventerreinen de Binckhorst, Plaspoelpolder en HarnaschPolder) en SADC (directeur realisatie en projectdirecteur van Schiphol Trade Park).

Dick van der Harst volgt Gregor Heemskerk op als directeur van Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling BV. De heer Heemskerk heeft ruim vier jaar leiding gegeven aan de gebiedsonderneming. Gregor Heemskerk is overgestapt naar Brainport Industries Campus in Eindhoven waar hij leiding gaat geven aan de start van de ontwikkeling van de nieuwe campus voor de hightech maakindustrie.