Digital Realty breidt uit op De President

  5 december 2016  |    Nieuws

 

Wethouder Adam Elzakalai van gemeente Haarlemmermeer heeft 23 november 2016 samen met vice president van Digital Realty Stephen Taylor een overeenkomst getekend voor een tweede kavel van 20.666m2 op bedrijventerrein De President in Hoofddorp. Deze Amerikaanse multinational, bouwt op dit moment al een full service datacenter op een naastgelegen kavel van 21.725m2. Dit pand wordt volgend jaar geopend. De uitbreiding geeft de onderneming de ruimte om de groeiende vraag naar datacenterdiensten in te vullen.

Stephen Taylor, ‎Vice President, Acquisitions & Investments: “The recent land acquisition will enable us to create additional, long term capacity for our customers in this established data centre location in Amsterdam. It is further demonstration of our continuing commitment to the Amsterdam market, which is a key inter-connectivity hub with one of the largest internet exchanges in the world.”

Digital Realty realiseert een hosting locatie en verhuurt vervolgens zogenaamde datarekken aan andere bedrijven.

Wethouder Adam Elzakalai:“We zijn trots dat een onderneming als Digital Realty voor gemeente Haarlemmermeer heeft gekozen. In 2013 hebben we de eerste overeenkomst getekend en nu een overeenkomst voor een tweede kavel. Een mooie ontwikkeling voor het bedrijventerrein de President,  één van de toplocaties voor bedrijven die Haarlemmermeer rijk is.”

Lees hier meer over Digital Realty en de bouw op De President.
En lees hier wat Digital Realty er zelf over schrijft!