Evenementen agenda Circular EXPO

  18 oktober 2016  |    Kennisartikel, Nieuws

‘Valley is een uniek circulair business development project en wordt onze nationale hub voor de circulaire economie. Een hub waar alle relevante stakeholders in de transitie naar de circulaire economie bouwen aan een circulaire toekomst. Daarmee is het zo veel meer dan een vastgoedconcept. In Valley creëren we een uniek ecosysteem van supply en reversed supply chains waarin bedrijven, overheden en kennisinstellingen gezamenlijk werken aan het sluiten van de regionale kringlopen. De regionale economie is de economische motor die de innovatie drijft; business as an engine for change. Valley wordt zo de circulaire innovatie motor voor de Amsterdamse Metropool Regio. U bent van harte uitgenodigd om mee te doen.’
Coert Zachariasse, initiatiefnemer Valley en directeur Delta Development Group

 

Met een boeiende programmering biedt Valley de komende maanden kennis, inspiratie en co-creatie aan in het clubhuis van de circulaire economie.

 

Klik hier voor de digitale versie van de programmering van oktober tot en met december 2016. Wees vooral vrij om deze te verspreiden in je eigen netwerk.