Lancering SADC magazine FACES #4

  16 januari 2020  |    Nieuws

Op de bedrijventerreinen van SADC werken elke dag veel mensen voor de meest uiteenlopende projecten en bedrijven. Mensen met veel passie en plezier. Wat drijft hen in hun werk en in hun leven? Met het magazine Faces wil SADC deze mensen een gezicht geven. Twee keer per jaar bundelt SADC de verhalen van deze werknemers in het magazine Faces. Want: it’s all about people.

Thema FACES 4: community
Community is het thema van de vierde editie van FACES. Dat gaat over mensen en wat hen verbindt, voor wie en voor wat ze zich willen inzetten. Voor SADC is het verder helpen op en uitbouwen van community’s op onze business parks een belangrijk doel. Simpelweg omdat je meer voor elkaar overhebt en meer met elkaar kunt bereiken als je elkaar kent. Of het nu gaat om het aanbieden van een bliksemstage voor scholieren uit de buurt, het samen schoonhouden van het business park of door elkaar te spreken en daarmee nieuwe kansen creëren.

Klik hier voor de digitale versie van het SADC Magazine FACES #4.

Over FACES
Het magazine FACES van SADC verschijnt twee keer per jaar. Medewerkers van SADC gaan met ondernemers en werknemers in gesprek. Stellen hiermee de verhalen van de mensen die er werken centraal en geven de mensen die op de bedrijventerreinen werken een gezicht.

Ga voor alle edities van FACES naar www.sadc.nl/faces