Fashionbedrijf No Excess komt naar Business Park Amsterdam Osdorp

  18 maart 2016  |    Nieuws

Het nieuwe hoofdkantoor van het Nederlandse kledingmerk No Excess komt naar Business Park Amsterdam Osdorp. Onlangs is gestart met de bouw van het nieuwe bedrijfspand. Ze bouwen op een speciale waterkavel van 0,9 hectare, van alle zijden omringd door water. Het nieuwe onderkomen van No Excess heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 4.000 m2. Naar verwachting zal het fashionbedrijf eind 2016 haar bedrijfsactiviteiten naar Business Park Amsterdam Osdorp verhuizen.

 

No Excess is in 1988 opgericht en al in de regio gevestigd. Het modebedrijf groeide echter uit zijn jasje en zocht een nieuwe locatie voor uitbreiding. Business Park Amsterdam Osdorp is mede door de goede bereikbaarheid en ligging ten opzichte van Schiphol een geschikte locatie voor internationale fashionbedrijven.

Het nieuwe bedrijfspand van No Excess is een energiezuinig pand. Zo zal het kantoor opgebouwd worden uit diverse materialen met als speerpunten hout en beton. Hierdoor verwacht het fashionbedrijf een stoere en tegelijk warme omgeving te creëren waarin de kledingcollecties het best tot zijn recht komen.

Het kledingmerk voor mannen wordt in zo’n veertig landen in de wereld verkocht en heeft meer dan 2.000 verkooppunten en diverse shop-in-shops in Europa. Op het hoofdkantoor van No Excess werken 35 mensen.