Eerste paal bedrijfsverzamelgebouw Van der Meulen op Green Park Aalsmeer

  26 april 2019  |    Nieuws

Op vrijdag 26 april werd de eerste paal geslagen van het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw van de familie Van der Meulen op Green Park Aalsmeer. Ingrid van der Laarse-van der Meulen: “We hebben links en rechts van het bestaande pand grond aangekocht en dat maakt dat we kunnen uitbreiden. De aankoop van de grond is bestemd voor ons nieuwe bedrijfsverzamelgebouw en voor logistieke ruimte op het terrein. Het nieuwe pand is al voor de helft verhuurd aan de Modefabriek. Zij verhuizen vanuit ons bestaande pand, waardoor Pols Potten, dat hier ook is gevestigd, kan uitbreiden.”

Net als bij voorgaande nieuwe vestigers op het bedrijventerrein geeft Green Park Aalsmeer bij de start bouw een kleine donatie aan een goed doel. De familie Van der Meulen heeft gekozen voor de Mike Multi Foundation. Deze stichting heeft als doel het mogelijk maken en bevorderen van sport voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en is opgericht door Aalsmeerders. “Dat spreekt ons als Aalsmeers familiebedrijf heel erg aan.”

De familie Van der Meulen heeft naast hun huidige bedrijfsterrein een kavel afgenomen van circa 3600 m2, waarop een bedrijfsverzamelgebouw wordt geplaatst van 5000 m2 bvo. Het gebouw krijgt grote overhead deuren, wordt casco opgeleverd en voorzien van vloerverwarming. Als de (toekomstige) huurders het willen, worden zonnepanelen geplaatst op het dak. Naar verwachting is het pand medio 2020 gereed.

Springend en dansend op de maat van het heien vieren de kinderen van de familie Van der Meulen de eerste paal van het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw.