Feestelijke eerste paal nieuwe productiefaciliteit Bosman Van Zaal

  12 april 2018  |    Nieuws

Op bedrijventerrein Greenpark Aalsmeer is de eerste paal geslagen voor de nieuwe productiefaciliteit met kantoor voor Bosman Van Zaal. Heembouw realiseert de nieuwe huisvesting, naar een ontwerp van Habeon Architecten. Marco Braam, CEO van Bosman Van Zaal, verrichte samen met zijn drie zoons (Nick, Twan en Bart) de feestelijke handeling, in aanwezigheid van Ad Verburg, wethouder Economische Zaken van de gemeente Aalsmeer, Dick van der Harst, directeur Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling, SADC, de vertegenwoordigers van de belangrijkste bouwteampartners, medewerkers van Bosman Van Zaal en de omwonenden.

Fijnstof absorberende planten

Green Park Aalsmeer heeft Bosman Van Zaal een waardebon gegeven om fijnstof absorberende planten te kopen voor de inrichting van de groene omgeving rondom de nieuwbouw.

Bosman Van Zaal

Als toegewijd partner voor crop science bedrijven, vermeerderaars, professionele kwekers en investeerders helpt Bosman Van Zaal de vernieuwers bij het innoveren. Bosman Van Zaal creëert oplossingen en systemen die nodig zijn om haar partners succesvol te maken, van voedsel tot cosmetica, van farmacie tot geneeskunde. Of het nu gaat om kasfaciliteiten in Polen of Rwanda of het ontwerpen van geïntegreerde softwaresystemen in Amerika of Australië. De combinatie van ontwerp en realisatie van alle tuinbouwdisciplines binnen één bedrijf, zorgt ervoor dat Bosman Van Zaal een gezonde groei doormaakt. De nieuwe locatie, met 16.266 m² BVO, is daarop voorbereid en gaat plaats bieden aan meer dan 200 medewerkers, die nu nog op twee aparte locaties gehuisvest zijn.

Heembouw zal de nieuwe locatie voor Bosman Van Zaal in december 2018 opleveren.