Green Park Aalsmeer zet schep in de grond

  28 maart 2018  |    Nieuws

Green Park Aalsmeer zet een 12 meter hoge schep in de grond langs de N201 ter ere van het 30-jarig bestaan van SADC. Deze schep symboliseert de diverse kansen die op Green Park Aalsmeer voor ondernemers voor het opscheppen liggen. Het gaat dan ook goed met Green Park Aalsmeer, onlangs heeft weer een aantal mooie (inter)nationale bedrijven voor Green Park gekozen, zoals Bosman Van Zaal, Scotch & Soda, Decowraps en Scheybeeck. De ontwikkeling van het gebied en de diverse bedrijfskavels is in volle gang.

De gemeente Aalsmeer en Uithoorn werken inmiddels al 3 jaar samen met gebiedsontwikkelaar SADC bij de ontwikkeling van Green Park Aalsmeer. Het 30-jarig bestaan van SADC was een mooie gelegenheid voor het plaatsen van een markant herkenningspunt langs de N201. SADC biedt al 30 jaar ondernemers de ruimte in de regio Schiphol, met werklocaties waar ondernemers prettig, effectief en tegenwoordig ook circulair kunnen ondernemen.

Voor de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn betekent de samenwerking met SADC een betere aansluiting met de Metropoolregio Amsterdam en een goede aansluiting bij de internationale marketing die SADC verzorgt vanuit Amsterdam Airport Area in nauwe samenwerking met Amsterdam In Business. Voor SADC is Green Park Aalsmeer een logisch onderdeel van het gedifferentieerde aanbod in haar locatieportfolio. De werklocaties van SADC bieden ruimte voor (inter)nationale cargo & logistiek, industriële bedrijvigheid, stedelijk georiënteerde bedrijven en regionale economie. Met een locatie als Green Park is het internationale aanbod compleet, met bloemen als vooraanstaand cluster in de internationale marketing.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Rinke van der Veen, communicatieadviseur van Green Park Aalsmeer via concretecommunicatie@gmail.com of 06 – 23 32 36 17.