Hier kregen we de ruimte in de breedste zin van het woord

  28 november 2016  |    Interview, Testimonial

In 1996 begon Paul van den Brink zijn bedrijf aan de Nieuweweg in Hoofddorp. Master Totaalinrichting liep als een trein en na veertien jaar barstte het bedrijf letterlijk uit zijn voegen. “We zochten een goed bereikbare locatie waar we alle ruimte hadden om een pand te bouwen zoals wij dat wilden. En ook belangrijk: we wilden dat het bedrijventerrein kwaliteit uitstraalde en dat het logistiek goed geregeld was.”

De zoektocht startte bij het bekijken van diverse panden op bestaande bedrijventerreinen. Al snel concludeerde het team van Paul van den Brink, dat dat niet was wat ze zochten. “Het zat hem dan vooral in de uitstraling van het pand en het terrein. Verouderd, soms zelfs verpauperd. Toen we via de gemeente werden geattendeerd op Bedrijvenpark De President, hadden we daar gelijk een goed gevoel bij. Het parkbestuur is betrokken en de eisen die aan de bouw en het beheer van park worden gesteld, zijn hoog. Dit park is hoogwaardig en blijft het ook!”

One-stop-shop een feit

Strenge bebouwingseisen, is dat geen beperking? Want kun je dan wel bouwen wat je wilt? Van den Brink: “Zeker wel! Alles gaat in goed overleg. Als je rondrijdt, zie je dat geen pand hetzelfde is, er kan dus veel. De overeenkomst zit hem in de hoogwaardige uitstraling. Ons pand heeft prachtige ronde vormen, daar houden we van. Wij vonden het trouwens ook erg prettig dat we zelf de grootte van de kavel konden bepalen. Ideaal, met acht keer zoveel vloeroppervlakte zijn we nu echt een one-stop-shop. Wie hier binnenkomt, vindt alles voor de inrichting van zijn of haar huis, bedrijf, kamer of pand.”


Alles voor iedereen

En met ‘alles’ overdrijft Paul van den Brink niets. Van duizend verschillende vloeren, tot design kantoormeubels, zonwering, boeken vol wanddecoratie en tientallen rekken met stofstalen. Inspirerend, gevarieerd en vooral heel erg compleet! “85% van ons werk is business-to-business. We werken onder andere voor Endemol, UPC, Basic Fit en SBS6. Ook architecten komen hier geregeld langs om ‘kleur’ te geven aan hun ontwerp en natuurlijk zijn particulieren van harte welkom in onze showroom.”

Klik hier voor het volledige interview met Paul van den Brink, en lees over de bedrijfsactiviteiten van Master Totaalinrichting.

master-paul-van-den-brink  master-totaalinrichting