Hier uw horecaonderneming?

Op bedrijvenpark De President in Hoofddorp is een kavel van 2.356 m2 hectare beschikbaar met een horecabestemming. Direct gelegen aan een waterpartij, met de mogelijkheid voor een buitenterras.  Een ideale locatie voor horecaondernemers die zich zowel op de zakelijke als particuliere doelgroep richten. Niet alleen een lunch-, borrel- en dinerlocatie voor de omliggende bedrijven, ook omwonenden zullen dit ‘plekje aan het water’ een waardevolle toevoeging van het regioaanbod vinden. Een mooie locatie voor horeca, bedrijfsfeesten en bruiloften.

Ligging

Gelegen in de gemeente Haarlemmermeer (148.000 inwoners), aan de rand van Hoofddorp (75.000 inwoners) en op luttele kilometers afstand van Nieuw-Vennep (31.000 inwoners). De op- en afritten van de A4 en A5 liggen op een paar minuten rijafstand.

Bedrijvigheid op De President en Graan voor Visch-Zuid

Op het bedrijvenpark zijn al zo’n 55 bedrijven (met ca. 800 werknemers) gevestigd, waaronder Scotch&Soda, Nelson Schoenen, Hikvision, Master Totaalinrichting, Kawasaki, Royal Textile, Sky Group, Schwalbe, Pneutec, Range King, Elmers Transport, Lexpoint Audi/VW-dealer en Staples. Het betreft een bedrijventerrein in ontwikkeling (nog 11 hectare beschikbaar) wat betekent dat er nog voldoende vestigingsmogelijkheden voor nieuwe bedrijven zijn.

Op het aangrenzende bedrijventerrein Graan voor Visch-Zuid zijn ca. 145 bedrijven gevestigd en werken ca. 1.700 werknemers.

Schaarste

Het aanbod van kavels met een horecabestemming in de regio is schaars. De kavel op De President is een van de weinige nog beschikbare nieuwbouwlocaties.

Buren

Straks komen naast De President twee nieuwe woonwijken: Rooseveltpark en Lincolnpark. ook die bewoners zijn potentiële gasten.

Mogelijkheden horecakavel
  • Conform het bestemmingsplan zijn onder andere mogelijk: ijssalon, lunchroom, snackbar, koffie/theehuis, bar, restaurant en partycentrum.
  • Parkeren en alle logistiek dient op het eigen kavel te worden gerealiseerd.
  • Voor exploitatie dient u bij de gemeente Haarlemmermeer een horecavergunning aan te vragen.
Facts & Figures
  • Bedrijvenpark De President: 52 hectare, waarvan nog 11 hectare in ontwikkeling
  • Aantal gevestigde bedrijven De President: ca. 55 met 800 werknemers
  • Bedrijventerrein Graan voor Visch-Zuid: 33 hectare, voltooid
  • Aantal gevestigde bedrijven Graan voor Visch-Zuid: ca. 145 bedrijven met 1.700 werknemers
  • Gemeente Haarlemmermeer: 147.000 inwoners
  • Hoofddorp: 75.000 inwoners
  • Nieuw-Vennep: 31.000 inwoners
Geïnteresseerd in deze kavel?

Laat hier uw gegevens achter en wij sturen u meer informatie over De President en de horecakavel: