ICE Cobotics huurt 10.000 m2 in ABC Square op Schiphol Trade Park

  3 juni 2020  |    Nieuws

ICE Cobotics (voorheen ICE Robotics) heeft per 1 mei 2020  een huurovereenkomst gesloten voor 10.330 m² in Amsterdam Business Campus Square (Abc Square) op Schiphol Trade Park. Het bedrijf huurt unit 6 en 7 en is na OTX en PVH de derde huurder van het complex, waar nu nog 1 unit beschikbaar is.

Abc Square is een gezamenlijke ontwikkeling van VolkerWessels Logistics Development en Delta Development Group en is verkocht aan Barings Real Estate, namens een van haar core cliënten. Abc Square bestaat uit 37.000 m² hoogwaardige, duurzame bedrijfsruimten, kantoren en multifunctionele ruimten. Aan de westzijde bevinden zich de grootschalige bedrijfsruimten voor productie, opslag en logistiek. Het gebouw is opgeleverd in maart 2020.


Foto: Systabo

ICE Cobotics
ICE Cobotics is gericht op het verminderen van repetitieve taken voor schoonmaakprofessionals door de inzet van autonome reinigingsapparatuur als robots en aanverwante technologieën. Het leveringsprogramma omvat onder meer de autonome stofzuigrobot Whiz en de RS-26 robotschrobmachine die wereldwijd op de markt wordt gebracht via een op abonnementen gebaseerd businessmodel. ICE Cobotics EMEA is een divisie van de ICE (Intelligent Cleaning Equipment) Groep van bedrijven met het hoofdkantoor in Hong Kong.

Cochel ter Schure, COO ICE Cobotics: “ICE Cobotics is een innovatief en duurzaam bedrijf waarbij het personeel voorop staat. De goede bereikbaarheid voor ons personeel, passende uitstraling van het kantoor en experience center, gecombineerd met efficiënte logistieke ruimte zijn voor ons doorslaggevend geweest om voor Abc Square te kiezen.”

Bron: Volkerwessels.nl