De ideale locatie voor ons bedrijf

  28 november 2016  |    Interview, Testimonial

Als 35% van je bedrijfsactiviteit internationaal is en er binnen Nederland ook de nodige logistieke bewegingen plaatsvinden, is het bijna logisch om je dicht bij Schiphol te vestigen. Toch viel Focus om heel andere reden voor Business Park Amsterdam Osdorp. “Het was vooral de ligging ten opzichte van de A1 en de A2. We verzorgen het geluid, licht en beeld van evenementen en theaterproducties door het hele land, dus die toegankelijkheid was voor ons erg belangrijk”.

Maar dat was niet de enige reden. Focus Amsterdam koos ook voor deze locatie omdat ze hier een heel nieuw pand geheel naar eigen idee en smaak konden inrichten. Van de indeling tot de styling, alles is typisch Focus: strak en clean! De sfeer wordt gemaakt door de mensen die er werken.

Nieuwe koers, nieuw pand op Business Park Amsterdam Osdorp
De geschiedenis van Focus gaat bijna veertig jaar terug. Lange tijd huisvestte het bedrijf aan de Isolatorweg in Amsterdam-Sloten. Een groot pand met diverse geluids- en opnamestudio’s. Zelfs de Rolling Stones repeteerden er ooit. Gerard Koster (salesmanager) motiveert de verhuisreden: “Toen het bedrijf in 2009 onderdeel werd van Rent-All, werden de bedrijfsactiviteiten onder de loep genomen. Besloten werd om de studio’s af te stoten en ons te richten op datgene waar we echt goed in zijn: met spectaculair licht, geluid en video een unieke belevenis maken van grote evenementen en theaterproducties. Deze koerswijziging zorgde ervoor dat ook moest worden gezocht naar een nieuw pand, dat qua functionaliteit en afmeting beter matchte.”

Gemoedelijk in de omgang, professioneel in de uitvoering
Focus koos dus voor ‘goed bereikbaar’ en ‘nieuw’. Maar dat was niet alles: ook de uitstraling van het park is het noemen waard. “Als je hier komt aanrijden, is gelijk duidelijk dat dit geen standaard bedrijventerrein is. Het groen, de ruimtelijke opzet en de keurig onderhouden openbare ruimte is een visitekaartje voor ons bedrijf. Alles is nieuw en ziet er gelikt uit. Daarbij is het samenspel tussen de bedrijven en het parkmanagement ook bijzonder plezierig: gemoedelijk in de omgang, professioneel in de uitvoering. Voor ons dus alle reden om gelukkig te zijn met de keuze voor Business Park Amsterdam Osdorp”, aldus Koster.

Lees hier meer over Focus Amsterdam en haar bedrijfsactiviteiten.

focus-gerard-koster