Lancering magazine FACES 5: Gamechangers

  9 maart 2021  |    Nieuws

Op de bedrijventerreinen van SADC werken elke dag veel mensen voor de meest uiteenlopende projecten en bedrijven. Mensen met veel passie en plezier. Wat drijft hen in hun werk en in hun leven? Met het magazine FACES wil SADC deze mensen een gezicht geven. SADC bundelt de verhalen van deze werknemers in het magazine FACES. Want: it’s all about people.

Thema FACES 5: Gamechangers
Disrupties die in één klap de regels van het spel veranderen: gamechangers, het thema van de vijfde editie van FACES. De maatschappelijke en economische context waarin SADC werkt aan het verwezenlijken van haar doelstellingen is als een snel stromende rivier, waar soms een rotsblok de stroom verlegt. Voor SADC zijn er drie belangrijke stroomverleggers: circulaire economie, digitalisering en bedrijvenecosystemen. In deze FACES vertellen geïnterviewden op onze business parks en daarbuiten hoe zijn omgaan met de gamechangers die zij tegen komen. Zo lees je onder andere meer over de gamechangers energietransitie, smart technology en flexibiliteit. Veel leesplezier!

Klik hier voor de digitale versie van het SADC Magazine FACES 5.

Over FACES
Medewerkers van SADC gaan met ondernemers en werknemers in gesprek. Stellen hiermee de verhalen van de mensen die er werken centraal en geven de mensen die op de bedrijventerreinen werken een gezicht.

Ga voor alle edities van FACES naar www.sadc.nl/faces