Longlist Circular Economy Award 2020: 35 werklocaties die succesvol invulling geven aan hun circulaire doelstellingen

  11 augustus 2020  |    Nieuws

Dit jaar wordt voor de vierde keer de Circular Economy Award uitgereikt. De prijs kijkt terug op het afgelopen jaar en maakt de balans op: wat is de voortang van de werklocaties die de afgelopen drie jaar in de race waren voor de Circular Economy Award? Wie heeft de meeste resultaten geboekt? De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het BT Event op 29 oktober.

De Circular Economy Award is een jaarlijkse verkiezing van de beste Nederlandse initiatieven op het gebied van circulaire economie. Deze verkiezing maakt zichtbaar hoe bedrijven en terreinen op een succesvolle manier invulling geven aan hun circulaire doelstellingen. Werklocaties die het beste uitvoering geven aan circulaire ambities en nadrukkelijk de samenleving betrekken, ontvangen een pluim in de vorm van de Circular Economy Award.

De lijst met genomineerden is inmiddels een lange: 35 werklocaties zijn genomineerd voor de Circular Economy Award 2020. Dit laat zien dat steeds meer werklocaties stappen maken om de circulaire doelstellingen te halen. Een greep uit de genomineerde werklocaties: Brainport Industries Campus, Havenbedrijf Rotterdam, Lelystad Airport Business Park, Park 20|20 en werkspoor Utrecht. Ook werklocaties van SADC zijn genomineerd voor de Circular Economy Award 2020: Business Park Amsterdam Osdorp, PolanenPark en Schiphol Trade Park.