Molenaar Haarlem verhuist naar PolanenPark

  3 november 2015  |    Nieuws

Molenaar Haarlem vestigt zich op bedrijvenpark PolanenPark. Onlangs is de kavel officieel aan Molenaar Haarlem overgedragen. Op een perceel van 6.800 m2 zal een kantoor, loods en buitenopslag worden gerealiseerd. De verwachting is dat de nieuwe bedrijfslocatie in het eerste kwartaal van 2016 in gebruik zal worden genomen.

Molenaar Haarlem, een verhuur- en handelsbedrijf in stalen en kunststof rijplaten, kraan- en loopschotten, is al ruim 130 jaar in Haarlemmerliede gevestigd. De huidige locatie was niet optimaal meer vanwege de smalle toegangsweg dwars door de dorpskern. Een geschikte nieuwe locatie voor uitbreiding werd gevonden in PolanenPark: een toplocatie met ruimte voor de hogere milieucategorieën. Duurzaamheid en representativiteit staan hier hoog in het vaandel. PolanenPark is daarmee ook voor Molenaar een zeer geschikte locatie in de metropoolregio Amsterdam.

Impressie van het nieuwe gebouw

Intensieve samenwerking
SADC heeft Molenaar Haarlem een nieuw onderkomen weten te bieden, namens de aandeelhouders van PolanenPark (gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Provincie Noord-Holland, RON en SADC). Molenaar Haarlem heeft zich in het verkoopproces laten bijstaan door Schenk Makelaars Consultants. Zowel voor  SADC, Molenaar en voor de regio –  in het bijzonder voor het dorp Haarlemmerliede – is dit een goede oplossing. Samen met de reeds gevestigde partijen zoals Air Products, itsme en PostNL en de partijen waarmee het bedrijvenpark nog in gesprek zijn, is de ontwikkeling van Polanenpark goed op gang gekomen.