Necron gestart met bouw IntercityHotel op Schiphol Trade Park

  17 juli 2019  |    Nieuws

Het hotel is tevens de start van een nieuwe gebiedsontwikkeling van SADC, namelijk het stationsgebied Schiphol Trade Park.

Gerard van Liempt, directeur Necron: “Het IntercityHotel is de eerste fase van een totale ontwikkeling van 50.000 m2 bvo, die Necron momenteel in nauwe samenwerking met SADC ontwikkelt. Wij zien grote kansen voor een transitie van het stationsgebied Hoofddorp naar een dynamisch en stedelijk woon-werkgebied. Onze ontwikkeling speelt daarop in, samen met de ontwikkelingen zoals Hyde Park.”

Reinoud Fleurke, manager gebiedsontwikkeling SADC: “Onze stationsontwikkeling bij Hoofddorp is onderdeel van EnterNL: een internationaal topmilieu tussen Hoofddorp en de Zuidas. De locatie heeft nu al veel potentie en met het mogelijk doortrekken van de Noord/Zuidlijn wordt Hoofddorp rechtstreeks verbonden met Amsterdam. De ontwikkeling van Necron sluit aan bij onze ambitie om een internationaal topmilieu te creëren waar mensen graag willen werken en verblijven. “

De uitvoering van het IntercityHotel wordt gerealiseerd door Ten Brinke Bouw, onder architectonische begeleiding van Rau Architecten uit Amsterdam. Binnenkort begint Necron tevens met de bouw het naastgelegen ParkHouse.

Als member van het Madaster staat duurzaamheid bij alle ontwikkelingen van Necron op Schiphol Trade Park voorop.

Bron: Proptertynl.com