No Excess: ‘Op goede locaties nieuwe projecten starten’

  18 juli 2017  |    Interview

In de zomereditie 2017 van  het zakenmagazine Haarlemmermeer into business verscheen een special over SADC in het kader van het dertigjarig bestaan. Hiervoor zijn ook een zestal ondernemers geïnterviewd. Lees hieronder het interview met Roel de Veer en Heny Potuijt van No Excess (Business Park Amsterdam Osdorp).

No Excess is een kledingmerk in casual wear voor mannen. De verkoop vindt plaats via 1500 verkooppunten in vijftien landen, zowel in als buiten Europa. Het bedrijf distribueert de kleding vanuit haar hoofdkantoor in Amsterdam. Momenteel heeft het bedrijf 45 werknemers in dienst. No Excess is sinds december 2016 gevestigd op Business Park Amsterdam Osdorp.

No Excess heeft zelf voor Business Park Amsterdam Osdorp gekozen. “De locatie is voor ons goed, gezien de concentratie van kledingmerken in de bijgelegen bedrijventerreinen”, geeft Roel de Veer, directeur van No Excess, te kennen. Naast de goede infrastructuur wijst De Veer ook op de ligging van het pand (met parkeerruimte een oppervlak van 9100 m²). “Rondom ons pand bevindt zich veel groen en water. Wij hebben een prachtig uitzicht op de Hollandse polder van Amsterdam-Sloten.”

SADC heeft goed samengewerkt met No Excess om het bedrijf van Lijnden naar Business Park Amsterdam Osdorp te verplaatsen. Met name op het gebied van de communicatie richting de gemeente Amsterdam. De Veer heeft hoge verwachtingen van Business Park Amsterdam Osdorp. “Ik schat dat het park nu snel volledig bezet zal zijn. Ik ben echter niet geheel op de hoogte van de mogelijkheden tot uitbreiding van het Business Park.”

Voor de komende jaren heeft Henry Potuijt (financieel directeur) een duidelijk beeld van hoe SADC haar werkzaamheden kan voortzetten. “SADC moet op goede locaties nieuwe projecten opstarten, zodat Amsterdam en haar omgeving zich nog meer kan neerzetten als een internationale, zeer aantrekkelijke optie om je als bedrijf te vestigen.”

Download hier het volledige artikel, inclusief de interviews met alle zes ondernemers.

http://www.haarlemmermeerintobusiness.nu/magazine.html