Officiële opening STULZ Groep B.V. op De President

  2 november 2021  |    Nieuws

STULZ Groep B.V. heeft zijn intrek nemen in het nieuwe pand op De President aan de Jacobus Ahrendlaan 3 in Hoofddorp. Het complete pand heeft een oppervlakte van 6000 m2. Naast een nieuw kantoorgedeelte, beschikt het pand over een nieuw magazijn met ruimte voor ongeveer 2700 palletplaatsen. Het pand is voorzien van duurzame klimaatoplossingen van STULZ, STULZ Tecnivel, Mitsubishi Heavy Industries en S-Klima. Daarnaast voeden 1200 zonnepanelen onder andere de laadpalen voor de elektrische auto’s en de energievoorziening voor de warmtepompen. Hoofddorp is als uitvalsbasis gekozen vanwege de goede nationale maar ook internationale bereikbaarheid.

Bekijk hier de after movie van de officiële opening op 29 oktober met ook een kijkje in het nieuwe pand en de producten van het familiebedrijf:

STULZ maakte vooraf een timelaps vanaf de kleigrond tot aan oplevering.

Het van oorsprong Duitse familiebedrijf STULZ GROEP BV is gespecialiseerd in high-end klimaatoplossingen. Het innovatieve bedrijf is toonaangevend in klimaatoplossingen, zoals precisie koeling, luchtbehandeling, comfort koeling, bevochtiging en warmtepompen. Een van de specialisaties is airconditioning voor datacenters en telecommunicatie-installaties. STULZ heeft wereldwijd twintig dochterondernemingen, waarvan Nederland er een is, en werkt samen met partners in meer dan 140 landen. De fabrieken van STULZ zijn gevestigd in Spanje, Duitsland, Italië, de VS, China, Brazilië en India. STULZ telt ongeveer 7.200 mensen wereldwijd, met een omzet van       € 1.300.000.000. In de vestiging van Hoofddorp komen ca. 60 medewerkers te werken.