Ontbijtsessie ‘Hoe circulair ontwikkelen te vertalen naar werklocaties’

  29 juli 2019  |    Nieuws

Tijdens de Dutch Green Building Week 2019 (23-27 september) organiseert SADC op donderdag 26 september een ontbijtsessie in het teken van het praktijkprogramma voor circulaire werklocaties. Hoe is circulair ontwikkelen te vertalen naar werklocaties? Inschrijven is al mogelijk.

Wij passen op maat circulaire principes toe bij het ontwikkelen van onze bedrijfslocaties. Passend bij de mate van invloed die wij hebben, ontwikkelen we circulaire principes voor het dagelijks handelen, met als doel geen waardeverlies en inzet op waardecreatie. Het is een proces van al doende leren voor ons en onze partners waarmee we werken.

We delen graag kennis en ervaringen met de verschillende ‘communities’ en institutionele partijen die zich bezighouden met het ontwikkelen van de circulaire economie, om innovaties te stimuleren en belemmeringen weg te nemen.

Tijdens deze ontbijtsessie laten we zien hoe circulair ontwikkelen te vertalen is naar werklocaties. Daarnaast is er een korte beschrijving van het praktijkprogramma voor circulaire gronduitgifte en worden twee praktijkvoorbeelden toegelicht.

Aanmelden
Het aantal plaatsen voor de ontbijtsessie is beperkt, dus snel aanmelden wordt geadviseerd. Aanmelden kan door ons een e-mail te sturen.

Datum en tijd
Donderdag 26 september
08.00 – 09.30 uur

Locatie
C-Bèta
Rijnlanderweg 916
2132 MN Hoofddorp