Parkeerterrein GreenParking in gebruik genomen

  20 augustus 2018  |    Nieuws

In deelgebied 3 is het nieuwe parkeerterrein van GreenParking Schiphol in gebruik genomen. Er wordt al goed gebruik van gemaakt. Samen met reeds bestaande parkeerterrein in deelgebied 4 heeft GreenParking twee parkeerterreinen. Deze parkeerterreinen liggen aan de Middenweg.

In goed overleg met de bewoners van de Aalsmeerderweg zijn de parkeerterreinen afgeschermd met wilgentenenschermen en is de verlichting zodanig aangelegd dat de hinder zoveel mogelijk wordt beperkt.

De parkeerterreinen van GreenParking zijn goed verzorgde parkeerterreinen. Ze zijn volledig geasfalteerd en hebben aangepaste verlichting. Daarnaast beschikken de locaties over een wachtruimte, een bagageplatform en toiletten.

Een shuttlebus rijdt dag en nacht van en naar Schiphol. Gebruikers krijgen toegang tot de terreinen door middel van kentekenherkenning en er is camerabeveiliging. Eén van de terreinen is volledig voor Corendon klanten en het andere terrein voor klanten van Met en Co. Op de terreinen is plek voor in totaal 2500 auto’s.