Uw foodbedrijf hier?

 • Wilt u met uw foodbedrijf op een locatie in Amsterdam, nabij het stadscentrum en uitvalswegen, gevestigd zijn?
 • Met de haven op 10 minuten rijden, en het stadscentrum op 15 minuten?
 • Op een representatieve plek voor logistiek en productie?
 • Met goede bereikbaarheid voor klanten, leveranciers en werknemers?

Dan is Business Park Amsterdam Osdorp de perfecte locatie voor uw bedrijf!

Aan de rand van Amsterdam, vlakbij het stadscentrum en direct aan uitvalswegen, liggen drie bedrijfskavels die uitermate aantrekkelijk zijn voor foodbedrijven.
Bent u verantwoordelijk voor een bloeiend bedrijf in de foodsector? En bent u op zoek naar ruimte om te groeien, met uitstekende verbindingen in Amsterdam? Business Park Amsterdam Osdorp is ontwikkeld voor bedrijven zoals het uwe: foodbedrijven van de toekomst.

Beschikbare kavels

Er zijn nog drie kavels beschikbaar op Business Park Amsterdam Osdorp. Deze drie laatste kavels zijn bij uitstek geschikt voor bedrijven in de foodsector. Twee van deze kavels zijn gelegen aan het water: een chique uitstraling voor klanten én een fijne werkplek voor werknemers. Deze waterkavels op een zichtlocatie zijn 6.200 m2 en 7.100 m2 groot.  De derde kavel (16.400 m2) ligt aan de Etnastraat nabij het recreatiegebied Tuinen van West: een aangenaam groene omgeving voor recreatie en ontspanning.
Alle kavels zijn geschikt voor bedrijven met een maximale milieucategorie van 3.2.

Bent u op zoek naar een andere grootte? Ook dat kan. Fase 2 wordt momenteel ontwikkeld. Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op.

In Amsterdam
Business Park Amsterdam Osdorp is het laatste nieuwe bedrijventerrein in Amsterdam waar bedrijfskavels te koop zijn. Niet alleen interessant als uw bedrijf ‘uit zijn jasje is gegroeid’, maar zeker ook als uw bedrijf nu nog in de stad is gevestigd maar door gebiedstransformatie op zoek moet naar een nieuw onderkomen. Business Park Amsterdam Osdorp biedt bedrijven in de drank- en voedingsindustrie zoals groothandels en fabrikanten van versproducten, importeurs en exporteurs en retailorganisaties een strategische logistieke plek.  Een representatieve plek voor productie en logistiek, en de mogelijkheid een eigen pand neer te zetten. En soms ook niet onbelangrijk voor (toekomstige) relaties en werknemers: een adres in Amsterdam.

Ligging, bereikbaarheid en zichtbaarheid
Een vestiging op Business Park Amsterdam Osdorp biedt u de volgende voordelen:

 • Uitstekende logistieke verbinding:
  • Nabij de A9, A5 en A10, ideaal voor de logistieke aan- en afvoer, en het ontvangen van leveranciers en klanten.
  • Schiphol op 10 minuten rijden.
  • Haven van Amsterdam bereikbaar binnen 10 minuten.
 • Het bruisende stadscentrum van Amsterdam op 15 minuten afstand.
 • Goede bereikbaarheid voor klanten, leveranciers en werknemers: per auto, of per tramlijn 1 waarvan de begin-/eindhalte naast het bedrijvenpark ligt.
 • Zichtlocatie vanaf de S106.

Op deze website vindt u meer informatie over het bedrijvenpark, het aanbod, de ligging,  facts&figures en de gevestigde bedrijven.

Contact
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf op Business Park Amsterdam Osdorp? Neem dan contact op met Eelco Kienhuis via 06 – 30 23 71 91 of e.kienhuis@sadc.nl. Of vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

 

Meer informatie?

Eelco Kienhuis, Salesmanager

06 – 30 23 71 91

e.kienhuis@sadc.nl