Uw fashionbedrijf hier?

 • Wilt u met uw modebedrijf op een locatie in Amsterdam, tussen het stadscentrum en Schiphol in, gevestigd zijn?
 • Op een representatieve plek voor logistiek, e-commerce en een eigen showroom?
 • Met goede bereikbaarheid voor klanten, leveranciers en werknemers?
 • In een cluster van andere toonaangevende modebedrijven?

Dan is Business Park Amsterdam Osdorp de perfecte locatie voor uw bedrijf!

Aan de rand van Amsterdam, tussen Schiphol en het stadscentrum in, liggen drie bedrijfskavels die uitermate aantrekkelijk zijn voor fashionbedrijven. Met No Excess en Gabbiano Denim als ‘direct buurmannen’ op het terrein, en modebedrijven als Just Brands, The Sting, G-Star RAW Outlet, Nike Factory Store,Geisha Fashion, Paul Warmer en Stone Fashion in de directe omgeving.


Beschikbare kavels
Er zijn nog drie kavels beschikbaar op Business Park Amsterdam Osdorp. Deze drie laatste kavels zijn bij uitstek geschikt voor fashionbedrijven. Twee van deze kavels zijn gelegen aan het water: een chique uitstraling voor klanten én een fijne werkplek voor werknemers. Modebedrijf No Excess is op zo’n zogenaamde waterkavel gevestigd en is een goed voorbeeld van hoe optimale benutting van de kavel voor logistiek, showroom en uitstraling kan zijn. Deze waterkavels op een zichtlocatie zijn 6.200 m2 en 7.100 m2 groot.  De derde kavel (16.400 m2) ligt aan de Etnastraat nabij het recreatiegebied Tuinen van West: een aangenaam groene omgeving voor recreatie en ontspanning.

Bent u op zoek naar een andere grootte? Ook dat kan. Fase 2 wordt momenteel ontwikkeld. Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op.

In Amsterdam
Business Park Amsterdam Osdorp is het laatste nieuwe bedrijventerrein in Amsterdam waar bedrijfskavels te koop zijn. Niet alleen als uw bedrijf ‘uit zijn jasje is gegroeid’, maar zeker ook voor als u nog in de stad bent gevestigd maar door gebiedstransformatie op zoek moet naar een nieuw onderkomen. Business Park Amsterdam Osdorp biedt fashionbedrijven als de uwe een representatieve plek voor logistiek, e-commerce en showroom en de mogelijkheid een eigen pand neer te zetten. En soms ook niet onbelangrijk voor (toekomstige) relaties en werknemers: een adres in Amsterdam.

Ligging, bereikbaarheid en zichtbaarheid
Een vestiging op Business Park Amsterdam Osdorp biedt u de volgende voordelen:

 • Uitstekende logistieke verbinding:
  • Nabij de A9, A5 en A10, ideaal voor de logistieke aan- en afvoer, en het ontvangen van uw leveranciers, designers en klanten.
  • Schiphol op 10 minuten rijden.
  • Haven van Amsterdam bereikbaar binnen 10 minuten.
 • Het bruisende stadscentrum van Amsterdam op 15 minuten afstand.
 • Goede bereikbaarheid voor klanten, leveranciers en werknemers: per auto, of per tramlijn 1 waarvan de begin-/eindhalte naast het bedrijvenpark ligt.
 • Zichtlocatie vanaf de S106.

Op deze website vindt u meer informatie over het bedrijvenpark, het aanbod, de liggingfacts&figures en de gevestigde bedrijven.

Contact
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw fashionbedrijf op Business Park Amsterdam Osdorp? Neem dan contact op met Eelco Kienhuis via 06 – 30 23 71 91 of e.kienhuis@sadc.nl. Of vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

 

Meer informatie?

Eelco Kienhuis, Salesmanager

06 – 30 23 71 91

e.kienhuis@sadc.nl