Uw fashionbedrijf hier?

Bedrijfskavels in Amsterdam, nabij centrum en Schiphol

  • Wilt u met uw modebedrijf op een locatie in Amsterdam, tussen het stadscentrum en Schiphol in, gevestigd zijn?
  • Op het laatste nieuwe bedrijventerrein in Amsterdam?
  • Op een mooi plek in een groene omgeving, voor logistiek, e-commerce, atelier en een eigen showroom?
  • Met goede bereikbaarheid voor klanten, leveranciers en werknemers?
  • In een cluster van andere toonaangevende modebedrijven zoals No Excess, Gabbiano Denim, Just Brands, The Sting, G-Star RAW Outlet, Nike Factory Store, Geisha Fashion, Paul Warmer en Stone Fashion?

Dan is Business Park Amsterdam Osdorp de perfecte locatie voor uw bedrijf!


Beschikbare kavels
Er zijn nog drie kavels beschikbaar op Business Park Amsterdam Osdorp. Deze drie laatste kavels zijn bij uitstek geschikt voor fashionbedrijven. Twee van deze kavels zijn gelegen aan het water: een chique uitstraling voor klanten én een fijne werkplek voor werknemers. Modebedrijf No Excess is op zo’n kavel gevestigd en is een goed voorbeeld van hoe optimale benutting van de kavel voor logistiek, showroom en uitstraling kan zijn. Deze waterkavels op een zichtlocatie zijn 6.200 m2 en 7.100 m2 groot.  De derde kavel (16.400 m2) ligt aan de Etnastraat nabij een groene omgeving voor recreatie en ontspanning.

Bent u op zoek naar een andere grootte? Ook dat kan. Fase 2 wordt momenteel ontwikkeld. Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op.

Contact
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw fashionbedrijf op Business Park Amsterdam Osdorp? Neem dan contact op met Eelco Kienhuis via 06 – 30 23 71 91 of e.kienhuis@sadc.nl. Of vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

 

Meer informatie?

Eelco Kienhuis, Salesmanager

06 – 30 23 71 91

e.kienhuis@sadc.nl