Uw fashionbedrijf hier?

Bedrijfskavels in Amsterdam, nabij centrum en Schiphol

  • Wilt u met uw modebedrijf op een locatie in Amsterdam, tussen het stadscentrum en Schiphol in, gevestigd zijn?
  • Op het laatste nieuwe bedrijventerrein in Amsterdam?
  • Op een mooie plek in een groene omgeving, voor logistiek, e-commerce, atelier en een eigen showroom?
  • Met goede bereikbaarheid voor klanten, leveranciers en werknemers?
  • In een cluster van andere toonaangevende modebedrijven zoals No Excess, Gabbiano Denim, Just Brands, The Sting, G-Star RAW Outlet, Nike Factory Store, Geisha Fashion, Paul Warmer en Stone Fashion?

Dan is Business Park Amsterdam Osdorp de perfecte locatie voor uw bedrijf!


Beschikbare kavels fase 1
Er zijn nog twee kavels beschikbaar op Business Park Amsterdam Osdorp. Deze twee laatste kavels zijn bij uitstek geschikt voor bedrijven in de foodsector. Eén van de twee kavels (6.200 m2) is gelegen aan het water: een chique uitstraling voor klanten én een fijne werkplek voor werknemers. De andere kavel (16.400 m2) ligt aan de Etnastraat nabij een groene omgeving voor recreatie en ontspanning.
Alle kavels zijn geschikt voor bedrijven met een maximale milieucategorie van 3.2.

Bent u op zoek naar een andere grootte? Ook dat kan. Fase 2 wordt momenteel ontwikkeld. Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op.

Contact
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw fashionbedrijf op Business Park Amsterdam Osdorp? Neem dan contact op met Eelco Kienhuis via 06 – 30 23 71 91 of e.kienhuis@sadc.nl. Of vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.