Primeur op Business Park Amsterdam Osdorp

  4 januari 2019  |    Nieuws

Het eerste snellaadpunt van McDonald’s en Nuon/Vattenfall is in gebruik genomen bij McDonald’s restaurant Osdorp Drive op Business Park Amsterdam Osdorp.

Het is de eerste van 168 snelladers die in de komende drie jaar geplaatst worden op alle locaties met een McDrive. Binnen een half uur kunnen elektrische rijders hun auto opladen met groene stroom volledig afkomstig van Nederlandse windmolens. “We zijn blij dat we met het eerste snellaadpunt bij McDonald’s in Amsterdam Osdorp Drive de belofte van september kunnen invullen. We gaan hier samen met Nuon/Vattenfall van leren en werken hard aan de uitbreiding om ruim 160 restaurants van snelladers te voorzien”, vertelt Bas Klaassen, director development Real Estate & Constructiun bij McDonald’s.

Met de snelladers kunnen Nuon en McDonald’s het mogelijk maken om thuis, op het werk en onderweg fossielvrij te leven. “De snelladers van Nuon/Vattenfall dragen in hoge mate bij aan goede infrastructuur voor elektrisch vervoer en stimuleren hopelijk nog meer mensen over te stappen op elektrisch rijden”, vult Pieter van Ommen, directeur E-mobility bij Nuon/Vattenfall, aan.

De ambitie van McDonald’s sluit aan bij de duurzame ambities van SADC en Business Park Amsterdam Osdorp.

Bron: Out.of.Home Shops