RIF Europe huurt bijna 10.000 m2 van SEGRO op Schiphol Trade Park

  8 juni 2021  |    Nieuws

SEGRO Netherlands heeft onlangs unit B van Segro Logistics Centre Schiphol  op Schiphol Trade Park verhuurd aan RIF Europe. RIF huurt 9.723 m2. Het hoofdkantoor blijft gevestigd in het AMS Cargo Center op Schiphol Logistics Park in Rozenburg.

RIF Europe is onderdeel van de Britse RIF Group, gespecialiseerd in internationale logistiek en distributie. In iets meer dan een jaar tijd heeft RIF Europe de logistieke faciliteiten in Nederland uitgebreid van nul naar 22.500 m2 als gevolg van de toenemende vraag van bestaande klanten en het winnen van nieuwe klanten.

Segro Logistics Centre Schiphol is een warehouse van 17.000 m2 op Schiphol Trade Park. Het logistieke gebouw is een jaar geleden opgeleverd en direct deels in gebruik genomen door GEFCO Forwarding Netherlands. Met de verhuur van Unit B aan RIF Europe is het complex nu langjarig geheel verhuurd. Het pand heeft het BREEAM Excellent certificaat, wat betekent dat er is gewerkt aan vele manieren om het pand duurzaam en toekomstbestendig te maken. Gebruik van energie en materialen worden bijvoorbeeld gemonitord, waardoor er waar nodig bijgestuurd kan worden om dit efficiënter te maken. Er wordt gebruik gemaakt van warmte- en koudeopslag, het energieverbruik is laag, en er is een duurzaam lichtplan ingezet met zoveel mogelijk dag- en LED-licht.