Sky Group: ‘SADC is sterk in het analyseren van de behoeftes van haar klanten’

  18 juli 2017  |    Interview

In de zomereditie 2017 van  het zakenmagazine Haarlemmermeer into business verscheen een special over SADC in het kader van het dertigjarig bestaan. Hiervoor zijn ook een zestal ondernemers geïnterviewd. Lees hieronder het interview met Baris Kurt van SKY International Freight Management (De President).

SKY International Freight Management is sinds 2003 actief als expediteur voor luchtvracht, landtransport en zeevracht. Daarnaast bestaat de dienstverlening van het op Bedrijvenpark De President gevestigde bedrijf uit warehousing, customs clearance, value added logistics en distributie.

In 2009 was SKY International Freight Management al gevestigd op Bedrijvenpark De President. Vijf jaar lang huurde het bedrijf een pand aan de Jacobus Spijkerdreef. “Die locatie was perfect voor ons”, stelt Baris Kurt, Marketing & Sales Director bij SKY International Freight Management. “Dit pand werd te klein voor ons. Daarom zijn we verhuisd naar Nieuw-Vennep.”

Inmiddels was het bedrijf in onderhandeling over een kavel op De President een eigen pand te bouwen. “Sinds 2016 zijn we terug op De President, naar nu in ons eigen pand. Daar zijn we heel erg blij mee. Ik voel me thuis hier. Het is dicht bij Schiphol en mijn huis. Ik sta nooit in de file en dat vind ik wel een pluspunt.”

Kurt waardeert ook het feit dat bedrijven op het centraal gelegen Bedrijvenpark De President niet dicht op elkaar zitten. “Het is hier ruim, schoon, veilig en we zitten dicht bij Schiphol. Het is een rustig en mooi bedrijventerrein.”

Over de samenwerking met SADC heeft Kurt niets dan lof. “SADC heeft ons enorm geholpen en goed advies gegeven. SADC is sterk in het analyseren van de behoeftes van haar klanten en de juiste informatie over te dragen. Ga zo door, zou ik zeggen!”

Download hier het volledige artikel, inclusief de interviews met alle zes ondernemers.

http://www.haarlemmermeerintobusiness.nu/magazine.html