Webinar en Q&A Subsidieregelingen Toekomstbestendige Bedrijventerreinen

  3 april 2024  |    PHB

28 maart 2024 organiseerde PHB in samenwerking met Provincie Noord-Holland en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (ONHN) het webinar ‘Subsidies Toekomstbestendige Bedrijventerreinen Noord-Holland’. Het webinar is hieronder terug te kijken, en gaat in op:

  • Subsidieregelingen Toekomstbestendige Bedrijventerreinen en Ondersteuning Toekomstbestendige Werklocaties: wie komt er in aanmerking voor subsidie, welke activiteiten zijn subsidiabel, wat zijn de voorwaarden en waar moet je als aanvrager rekening mee houden?
  • Voorbeelden van succesvolle subsidieaanvragen uit de afgelopen jaren. Hoe zijn zij tot een plan van aanpak gekomen, wat zijn aandachtpunten en succesfactoren, en welke impact is er met de subsidie gerealiseerd.
  • Programma Verduurzaming Bedrijventerreinen: wat houdt het programma in, wie komt in aanmerking voor deelname, en wat willen we met het programma bereiken?
Q&A Subsidieregelingen Toekomstbestendige Bedrijventerreinen Noord-Holland

Soms lijken subsidies best ingewikkeld, maar eigenlijk valt dat wel mee. Maar we kunnen ons voorstellen dat het voor u handig is om alles op een rijtje te hebben staan. Daarom heeft PHB voor u, als handvat, een Q&A opgesteld over de verschillende regelingen.

Voor meer informatie en/of ondersteuning neemt u contact op met het PHB-team: