ANWB vestigt zich op Business Park Amsterdam Osdorp fase 1

  9 maart 2018  |    Nieuws

ANWB Wegenwacht maakt binnenkort een begin met de bouw van een nieuw onderkomen op Business Park Amsterdam Osdorp. Op een van de laatst beschikbare kavels start ANWB met de bouw van haar nieuwe bedrijfshuisvesting dat in het derde kwartaal van 2018 wordt opgeleverd. Het nieuwe, duurzame pand is ontworpen door Onno de Vries Architecten en komt op een kavel van circa 5.900 m2

ANWB verlaat komende zomer haar huidige vestigingsplaats in Badhoevedorp omdat daar de nieuwbouwwijk Quatrebras verrijst. De Wegenwacht gaat vanuit de nieuwe locatie de regio Amsterdam bedienen en kan vanwege de goede bereikbaarheid (A9, A10, A5 en S106) en de stedelijke ligging in Amsterdam snel ter plekke zijn.

Stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud is erg trots dat in twaalf jaar tijd bijna alle kavels zijn uitgegeven. Iets dat goed is voor de toename van de werkgelegenheid.

Ook Luc van der Meulen, Teammanager Wegenwacht Regio Noordwest: “Vanuit onze nieuwe locatie kunnen we de hulpverlening aan onze leden – in en rond Amsterdam- optimaal ondersteunen.

Goed bereikbaar aan de rand van de stad, met aansluiting op het openbaar vervoer. Daarnaast is de locatie ingericht met laadmogelijkheden voor zowel bezoekers met elektrische auto’s als fietsen. Kortom: klaar voor de toekomst!”

Arnoud van der Wijk, Projectmanager SADC: “Wij zijn blij met de komst van ANWB Wegenwacht naar Business Park Amsterdam Osdorp. Het pand past goed in onze ambitie  om het bedrijventerrein zo duurzaam mogelijk in te richten. Ook is het een duidelijke bevestiging van de goede bereikbaarheid van het business park.”