Kavels
Beschikbaar
Gereserveerd
Uitgegeven
Op termijn beschikbaar
Beschikbaar via derden

Aanbod

Bedrijfspand bouwen Schiphol, of vlakbij Schiphol? De kavels op het bedrijvenpark zijn per direct beschikbaar en liggen op enkele minuten rijden van het vliegveld. De bedrijfskavels op De President liggen rond het representatieve Presidentshof met veel groen en water. Dat betekent een prettige werkomgeving en recreatiemogelijkheden voor medewerkers. Het bedrijventerrein biedt zelfstandige en gezamenlijke huisvesting, op basis van flexibele verkaveling.

Ligging

De bedrijfskavels voor uw nieuwe bedrijfspand zijn gelegen langs de Dirk Storklaan, Jacobus Spijkerdreef, Henri Wenckebachdreef, Willem Brocadesdreef, tussen de Hoofdweg, Spoorlaan en Johan Enschedelaan in Hoofddorp.

Horecakavel

Op bedrijvenpark De President is tevens een kavel van 2.356 m2 hectare beschikbaar met een horecabestemming. Direct gelegen aan een waterpartij, met de mogelijkheid voor een buitenterras.  Een ideale locatie voor horecaondernemers die zich zowel op de zakelijke als particuliere doelgroep richten. Niet alleen een lunch-, borrel- en dinerlocatie voor de omliggende bedrijven, ook omwonenden zullen dit ‘plekje aan het water’ een waardevolle toevoeging van het regioaanbod vinden. Een mooie locatie voor horeca, bedrijfsfeesten en bruiloften.

Meer informatie?

Rob Wijnen, Salesmanager

06 – 518 599 35

r.wijnen@sadc.nl