Green Park Aalsmeer

Green Park Aalsmeer is een locatie voor innovatieve sierteelt en logistieke ondernemers. Bent u op zoek naar een toplocatie in het hart van de Randstad? Op nog geen vijf minuten van Schiphol? In een regio die door de ligging op de WESTAS een enorme bedrijvigheid kent? Dan is Green Park Aalsmeer voor u een goede keuze voor een optimale uitvoering van uw (logistieke) bedrijfsactiviteiten.

Green Park Aalsmeer ligt direct naast ’s werelds grootste bloemenveiling. Dit trekt begrijpelijkerwijs sierteelt gerelateerde bedrijven aan, maar ook spin-off bedrijven uit de Home, Gift & Garden sector. En met Schiphol om de hoek is dit een toplocatie voor elke andere logistieke ondernemer (regionaal en/of internationaal). Het bedrijvenpark levert daarmee een grote bijdrage aan de groei van logistiek in de metropoolregio Amsterdam.

Meer informatie?

Louisa van der Zwet, Sales

06 – 1138 2853

qzw@greenparkaalsmeer.com

Voordelen

  • Ideaal gelegen in het hart van de Randstad: tussen Schiphol en Bloemenveiling Aalsmeer (Greenport)
  • Direct verbonden via de N201 met eigen afrit
  • Speciaal voor opkomende en innovatieve sierteeltondernemers en voor logistieke ondernemers die zich vlak bij Schiphol willen vestigen
  • Schiphol in 5 min en Amsterdam in 15 min
  • Green Park Aalsmeer heeft een eigen erfpachtbedrijf

“Bouwen en verhuizen is zeker niet onze ‘core’ business. Dat heeft Green Park Aalsmeer uitstekend gedaan, kan ik wel zeggen. Wij hebben bij wijze van spreken geen ambtenaar gezien.”

Gideon van der Dussen
Directeur / PTMD

“De directe verbinding met de N201 levert efficiëntie voor onze internationale leveranciers en klanten. Ze staan vanaf Schiphol binnen 5 minuten bij ons voor de deur.”

John Celie
Directeur / Celieplant

“De ontwikkeling van dit distributiecentrum is een hele mooie aanvulling op onze portefeuille. Het pand staat in de Schipholregio en naast de veiling. Een zeer internationale en ondernemende omgeving met goed arbeidspotentieel en zeer goede bereikbaarheid.”

Hylcke Okkinga
Directeur Nederland / Montea
Aandeelhouders
 
Gemeente Aalsmeer
Gemeente Uithoorn