Green Park Aalsmeer

Welkom bij Green Park Aalsmeer, gelegen tussen Schiphol en Royal FloraHolland, de grootste bloemenveiling ter wereld. Met de luchthaven op vijf minuten en Amsterdam op vijftien minuten afstand is dit een toplocatie voor zowel regionale ondernemers als bedrijven die zich op de internationale markt richten. Het bedrijvenpark ligt direct aan de N201 en heeft een eigen afrit. Veel ondernemers kiezen voor Green Park Aalsmeer vanwege de goede bereikbaarheid en ontsluiting.

Ontwikkeling bedrijvenpark

Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling BV (GPAG) houdt zich bezig met het ontwikkelen van dit gebied tot een duurzaam en bruisend bedrijvenpark gelegen aan de zuidkant van de Metropoolregio Amsterdam. De BV is gevormd vanuit gemeente Aalsmeer en gemeente Uithoorn.

 In het hart van Green Park Aalsmeer – rondom de Middenweg – wordt de komende jaren de Green Square Business Campus ontwikkeld. Dé nieuwe plek in Green Park Aalsmeer om te werken, ondernemen, overnachten en recreëren. Door onder andere horeca-, verblijfs- en sportvoorzieningen in het plan op te nemen, spreekt het gebied ook omwonenden in de directe en indirecte omgeving aan.

Kantoor GPAG

De projectorganisatie GPAG is gevestigd op de Thailandlaan. Voor algemene vragen over bijvoorbeeld de werkzaamheden op Green Park Aalsmeer kunt u dit kantoor in Aalsmeer bereiken op 0297 – 368 415. Of langskomen op Thailandlaan 6 te Aalsmeer.

 

 

Gevestigde bedrijven

Onder andere:

PTMD, Celieplant, Bouquetnet, Bloominess, BosmanVanZaal, Decowraps, Quickparking, Borgesius, Alex Andersen Holland, Intratuin, Paardekooper, SCREEN Europe, DHL, Dobbe Transport, Hellmann Worldwide Logistics, C.H. Robinson, Van Wijk Groep, en vele andere bedrijven (in bedrijfsverzamelgebouwen).

Voordelen

  • Ideaal gelegen in het hart van de Randstad: tussen Schiphol en Bloemenveiling Aalsmeer (Greenport)
  • Direct verbonden via de N201 met eigen afrit
  • Speciaal voor opkomende en innovatieve sierteeltondernemers en voor logistieke ondernemers die zich vlak bij Schiphol willen vestigen
  • Schiphol in 5 min en Amsterdam in 15 min
  • Green Park Aalsmeer heeft een eigen erfpachtbedrijf

Aandeelhouders
 
Gemeente Aalsmeer
Gemeente Uithoorn