Green Park Aalsmeer

Green Park Aalsmeer ligt tussen Schiphol en Royal FloraHolland, de grootste bloemenveiling ter wereld. Met de luchthaven op vijf minuten en Amsterdam op vijftien minuten afstand is dit een toplocatie voor zowel regionale ondernemers als bedrijven die zich op de internationale markt richten. Het bedrijvenpark ligt direct aan de N201 en heeft een eigen afrit. Veel ondernemers kiezen voor Green Park Aalsmeer vanwege de goede bereikbaarheid en ontsluiting.

Dit stijlvolle bedrijvenpark is de ideale locatie voor sierteeltgerelateerde bedrijven, ondernemingen die actief zijn in de Home, Gift & Gardensector en bedrijven gespecialiseerd zijn in logistieke dienstverlening.  Bent u op zoek naar een locatie in het hart van de Randstad en metropoolregio Amsterdam? Dan is Green Park Aalsmeer voor u de perfecte locatie voor de vestiging van uw bedrijf.

Meer informatie?

Tanika Henar, Sales

06 – 33 59 58 18

tanika@greenparkaalsmeer.com

Voordelen

  • Ideaal gelegen in het hart van de Randstad: tussen Schiphol en Bloemenveiling Aalsmeer (Greenport)
  • Direct verbonden via de N201 met eigen afrit
  • Speciaal voor opkomende en innovatieve sierteeltondernemers en voor logistieke ondernemers die zich vlak bij Schiphol willen vestigen
  • Schiphol in 5 min en Amsterdam in 15 min
  • Green Park Aalsmeer heeft een eigen erfpachtbedrijf

“Bouwen en verhuizen is zeker niet onze ‘core’ business. Dat heeft Green Park Aalsmeer uitstekend gedaan, kan ik wel zeggen. Wij hebben bij wijze van spreken geen ambtenaar gezien.”

Gideon van der Dussen
Directeur / PTMD

“De directe verbinding met de N201 levert efficiëntie voor onze internationale leveranciers en klanten. Ze staan vanaf Schiphol binnen 5 minuten bij ons voor de deur.”

John Celie
Directeur / Celieplant

“De ontwikkeling van dit distributiecentrum is een hele mooie aanvulling op onze portefeuille. Het pand staat in de Schipholregio en naast de veiling. Een zeer internationale en ondernemende omgeving met goed arbeidspotentieel en zeer goede bereikbaarheid.”

Hylcke Okkinga
Directeur Nederland / Montea
Aandeelhouders
 
Gemeente Aalsmeer
Gemeente Uithoorn