Somerset: ‘SADC opereert vanuit transparantie en betrouwbaarheid’

  18 juli 2017  |    Interview

In de zomereditie 2017 van  het zakenmagazine Haarlemmermeer into business verscheen een special over SADC in het kader van het dertigjarig bestaan. Hiervoor zijn ook een zestal ondernemers geïnterviewd. Lees hieronder het interview met Ernst Sweens van Somerset Capital Partners (Schiphol Logistics Park en Schiphol Trade Park).

Somerset Capital Partners is een ontwikkelende belegger op het gebied van hoogwaardig en grootschalig vastgoed op strategische en multimodale locaties, met een duidelijke focus op logistiek en datacenters. Ernst Sweens is Manager Partner bij Somerset Capital Partners, dat al sinds 2014 aanwezig is op Schiphol Logistics Park en nu ook stappen heeft gezet naar Schiphol Trade Park.

 Beide werklocaties zijn bestemde multimodale locaties met mogelijkheden voor grootschalig logistiek vastgoed als ook kleinere logistieke business units. “Deze locaties zijn of worden uitstekend ontsloten en het bestemmingsplan biedt voldoende mogelijkheden voor onze beoogde business”, geeft Sweens aan. “Schiphol Logistics Park is inmiddels een ‘proven location’ en een uitstekende vestigingsplaats voor onze gebruikers.”

Van Schiphol Trade Park heeft Sweens hoge verwachtingen. “Met een eigen ontsluiting van de A4 en de directe nabijheid van Hoofddorp, waaronder het Centraal Station op loopafstand, gaat dit gegarandeerd een succes worden. We hebben de eerste omgevingsvergunning voor Schiphol Trade Park inmiddels aangevraagd.”

Het ondernemingsklimaat op Schiphol Trade Park beoordeelt Sweens als meer dan goed. “Met de nabijheid van Schiphol Airport en de snelwegen A4, A5 en N201 als directe distributieassen kan de ondernemer zich volledig richten op de business. Daarnaast zorgt het parkmanagement mede voor het juiste omgevingsklimaat.”

Over de samenwerking met SADC is Sweens lovend. “Met oog voor verhoudingen wordt altijd gezocht naar werkbare oplossingen en wordt er flexibel meegedacht. De kwaliteit van de mensen bij SADC is altijd van een hoog niveau, waardoor er weinig misverstanden ontstaan. SADC opereert vanuit transparantie en betrouwbaarheid. Keep up the good work!”

Download hier het volledige artikel, inclusief de interviews met alle zes ondernemers.

http://www.haarlemmermeerintobusiness.nu/magazine.html