Digitalisering

Onder digitalisering verstaan we de ontwikkelingen, gedreven door informatietechnologie, die werken, wonen en leven disruptief veranderen. Wij geven middels AreaTech een concrete invulling aan deze stroomverlegger in de ontwikkeling van onze locaties. AreaTech richt zich op het toepassen van technologie met als doel om de kwaliteit van onze werklocaties, voor zowel de bedrijven als de medewerkers, te verbeteren. Door het slimmer maken van onze locaties functioneren zij beter en worden ze gereed gemaakt voor de toekomst.

Voorbeelden hiervan zijn de pilots Smart Energy en Smart Health. Beide initiatieven richten zich op het verzamelen, analyseren en toepassen van data om zo doelgericht maatregelen te treffen die van meerwaarde zijn op de kwaliteit van de bedrijventerreinen op gebied van gezondheid (geluid en luchtkwaliteit) en energie (meten, opwekken, delen).

Daarnaast zijn wij continue bezig onze dienstverlening en eigen bedrijfsvoering te verbeteren door digitalisering, met als doel processen gemakkelijker, veiliger en sneller te maken. Voorbeelden hiervan zijn het zichtbaar maken van informatie in GIS-apps en het digitaal afhandelen van contracten.

Meer weten over wat data kan doen op bedrijventerreinen? Mail ons op areatech@sadc.nl of bel Reinier Folkerts op 06 – 51 85 99 38.