Locatieadvies

SADC geeft locatieadvies en helpt nationale en internationale ondernemers zo bij de vestigingskeuze en realisatie van hun nieuwe bedrijfspand in de Metropoolregio Amsterdam.

Wij proberen onze klanten daarbij zoveel mogelijk te ‘ontzorgen’. Om dit te kunnen doen, heeft SADC ruime ervaring en gedegen kennis in huis. Denk bijvoorbeeld aan kennis over: bestemmingsplannen, bouwvoorschriften, wet- en regelgeving, mogelijke financieringsvormen en gemeentelijke gebiedsontwikkelingsplannen.

Ons locatieadvies

SADC beperkt zich hierbij niet tot het leveren van ‘stenen en meters’. Want een werklocatie is zo veel meer dan ‘stenen en meters’. Voordat wij locaties ontwikkelen peilen we de behoeftes van ondernemers, investeerders en gemeenten. Wat is er nu en straks nodig? Wat heeft een ondernemer nodig om succesvol te opereren? Onze focus ligt op het ontzorgen van ondernemers. Daarbij investeert SADC in netwerken, de voorzieningen op en rondom de locaties én verbindt SADC partijen, om samen meer resultaat te bereiken in de kwaliteit van het regionale vestigingsmilieu. We zijn betrokken ‘van grasspriet tot bedrijven ecosysteem’. Wij geven z0 professioneel locatieadvies.

Bedrijven ecosysteem, ook iets voor u?     

Om concurrerend te blijven, werken bedrijven steeds meer samen in nieuwe vormen. Zo werken bedrijven in toenemende mate cross-sectoraal om innovatie te stimuleren. Een andere trend is dat grote bedrijven samenwerken met kleine, gespecialiseerde bedrijven en start-ups om hun innovatiekracht te vergroten. Op verschillende geografische schaalniveaus ontstaan netwerken van verschillende typen bedrijven. Het zijn als het ware ecosystemen met een grote mate van diversiteit en adaptiviteit. Bedrijven zijn, doordat ze deel uitmaken van het ecosysteem beter in staat om te reageren op veranderende marktomstandigheden en dus concurrerend te blijven.

SADC kan u helpen met wat dit betekent voor uw bedrijf.

Ter inspiratie:

Lees hier over de 5 valkuilen bij bedrijfsherhuisvesting die u zelf kunt vermijden

Lees hier over hoe u zelf de beste locatie voor uw bedrijf kan vinden

Welke stappen nemen wij samen met u tot aan de feestelijke opening van uw nieuwe bedrijfspand?
We komen graag met u in contact

Wilt u ook locatieadvies?

Bekijk hier onze bedrijfslocaties om te kijken welke locatie het beste bij u past. Onze sales- managers helpen u graag verder via 020 206 6640 .