Schiphol Logistics Park

Ondernemen op Schiphol Logistics Park in het hart van het grootste logistieke knooppunt van West-Europa.

Gerekend vanaf Schiphol Logistics Park staat uw chauffeur via de Fokkerweg binnen 5 minuten op het vrachtplatform van Schiphol. Het bedrijvenpark ligt direct naast de A4, heeft een eigen op- en afrit vanaf de N201 en ligt vlakbij de A9 en de A5 (op de as van Greenport Aalsmeer tot de Amsterdamse Haven). Geen wonder dat luchthavengeoriënteerde integrators, forwarders en transporters juist dit hoogwaardige park aanmerken als triple A-locatie.

Grootschalig, kleinschalig en parkeren/buitenopslag

Schiphol Logistics Park kent drie werelden.

 1. Het oostelijk en zuidwestelijke deel is ingericht op grootschalige logistiek. Dat zie je aan de maximale bouwhoogtes, ruimte voor LZV’s, minimale kavelgrootte en het beeldkwaliteitsplan.
 2. In het noordwestelijke deel van het park is er juist meer ruimte voor kleinschalige activiteiten. Dit deel is uitermate geschikt voor expeditie- en koeriersbedrijven, cateraars, autoverhuurbedrijven en andere serviceverleners met een oriëntatie op Schiphol en de luchtvaart.
 3. Een deel het park (westelijk deel) ligt onder de aanvliegroute van Schiphol. Daarom mag dit niet bebouwd worden. Dit nadeel biedt een onverwacht voordeel. Want vindt dat maar eens, vlakbij Schiphol: ruimte voor logistiek met voldoende ruimte om een groot aantal vrachtwagens, auto’s of welk ander materieel te parkeren of ruimte voor buitenopslag.

Er zijn nog slechts enkele kavels beschikbaar (12.00o tot 25.00 m2). In het distributiecentrum AMS Cargo Center van Distri Development – een gezamenlijke ontwikkeling langs de Changiweg van Built to Build en Proptimize – is nog een aantal units te huur. Klik hier voor meer informatie over de te huren units.

Schiphol Logistics Park

 

Meer informatie?

Anne Peters, Salesmanager

(+31) 6 - 51 09 01 24

a.peters@sadc.nl

Voordelen

 • Direct naast Schiphol, aan snelweg A4 met eigen op- en afrit aan de N201
 • Vlak bij A5 en A9
 • Bereikbaar voor LZV’s
 • Parkmanagement voor kwaliteit, hoogwaardige uitstraling, veiligheid en service level
 • Glasvezelnetwerk beschikbaar
 • Naast grootschalige logistiek ook kleine kavels beschikbaar voor serviceverleners met een oriëntatie op Schiphol en parkeren
 • Bushalte van Rnet lijn 340 (19 uur per dag 7 dagen per week) nabij het Oostelijk deel van het park
 • In nabijheid van toekomstig HOV-knooppunt Schiphol-Zuid
 • Station Hoofddorp op 5 min met de bus

“Schiphol Logistics Park ligt direct in de ‘tweede linie’ bij luchthaven Schiphol, naast de op- en afrit van de A4 en vlakbij de A5 die het bedrijvenpark snel verbindt met de haven van Amsterdam. Zowel kleine als grootschalige logistieke vragen kunnen landen op Schiphol Logistics Park. We merken aan de interesse van de markt dat daaraan behoefte is.”

Ernst Sweens
Director Real Estate / Somerset

“Wij staan heel snel op de luchthaven. Als een complete logistieke dienstverlener handelen wij reverse logistics, forward logistics, luchtvracht, zeevracht en repair-stromen af. Dat kan hier efficiënt dankzij de aanwezige infrastructuur.”

Michiel Rodermond
CEO / Rapid Logistics

“Deze toegang tot een absolute topregio als Schiphol, een strategische micromarkt, bevestigt onze positie als referentiespeler in de sector van het logistiek vastgoed in Nederland.”

Rien van Ast
directeur Nederland / Warehouses De Pauw (WDP)
Reeds gevestigd op deze locatie
 
Expeditors
Interxion
Kuehne + Nagel
Rapid Logistics
Somerset Capital Partners
WDP
 
Aandeelhouders
 
KLM
Schiphol Real Estate