Business Park Amsterdam Osdorp

Ondernemen bij de stad in een internationale setting

Business Park Amsterdam Osdorp is het bedrijventerrein van de toekomst, mede door de unieke ligging:  tussen de luchthaven Schiphol en Amsterdam in stadsdeel Nieuw-West, midden in de Tuinen van West. In de beginjaren van deze locatie trekt dit voornamelijk logistieke ondernemers die een sterke binding hebben met Schiphol. Door de opkomst van Nieuw-West zijn daar de afgelopen jaren ondernemers uit de stad bijgekomen.

Business Park Amsterdam Osdorp is het laatste nieuwe bedrijventerrein in Amsterdam waar bedrijfskavels te koop zijn.

Business Park Amsterdam Osdorp is één van de laatste nieuwe bedrijventerreinen in Amsterdam waar bedrijfskavels te koop zijn. Bent u als bedrijf ‘uit uw jasje’ gegroeid? Wilt of moet u door gebiedstransformatie vanuit de stad verhuizen en zoekt u een nieuw en goed bereikbaar onderkomen? Business Park Amsterdam Osdorp biedt bedrijven ruimte voor een eigen pand in een goed bereikbare omgeving. En een adres in Amsterdam: handig voor (toekomstige) relaties en werknemers.

Meer informatie?

Rob Wijnen, Salesmanager

06 – 518 599 35

r.wijnen@sadc.nl

Over Business Park Amsterdam Osdorp

Voordelen

 • Goede bereikbaarheid per auto via A9 en A5
 • Schiphol binnen 10 minuten
 • Kavels direct beschikbaar van 3.000 m2 – 30.000 m2
 • Bloeiende ondernemersvereniging zorgt voor leefbaarheid, veiligheid en kwaliteit
 • Park is voorzien van een geavanceerd systeem voor bronwarmte
 • Bus 194 direct naar centrum Schiphol en P40
 • Tram 1 naar CS op steenworp afstand
 • Aangename leefomgeving binnen fietsafstand
 • Direct naast het recreatiegebied Tuinen van West
 • Duurzaam bedrijventerrein met bijvoorbeeld Zero Waste Management
 • Met keurmerk Veilig Ondernemen

“De wereldstad Amsterdam staat nu op ons kaartje. Taylor Guitars is Rock&Rolll en levert kwaliteitsgitaren door heel Europa. Het was dan ook bijzonder belangrijk dat wij ons vestigden in Amsterdam, een plaats met een sexy imago. Ik zie het als onderdeel van de strategische branding.”

Dave Kentie
Europe Operations Manager / Taylor Guitars

De ideale locatie voor ons bedrijf: Het was vooral de ligging ten opzichte van de A1 en de A2. We verzorgen het geluid, licht en beeld van evenementen en theaterproducties door het hele land, dus die toegankelijkheid was voor ons erg belangrijk”

Gerard Koster
Salesmanager / Focus Amsterdam

“Met de ambitie om dit jaar diverse nieuwe vestigingen te openen en 1.200 arbeidsplaatsen te creëren was de keuze voor Business Park Amsterdam Osdorp snel gemaakt. Deze locatie heeft alles in zich om een succes te worden.”

Debbie de Wagenaar
Directeur Corporate Communicatie / McDonald’s Nederland
Op deze locatie zijn al vele bedrijven gevestigd, waaronder:
 
ANWB
Bloxxx
Corning
Focus Amsterdam
G4S Nederland
McDonalds
No excess
Sanquin Bloedvoorziening
Taylor Guitars
 
Business Park Amsterdam Osdorp heeft een bloeiende ondernemersvereniging die zorgt voort levendigheid, veiligheid en kwaliteit: met onder andere gezamenlijke bewaking, bewegwijzering en parkonderhoud. De leden van de vereniging zijn ondernemers en grondeigenaren op het bedrijventerrein. Samen behartigen en waarborgen zij de gezamenlijke belangen. Niet alleen wordt hierdoor een prettige werkomgeving en de waarde van het onroerend goed gewaarborgd, een bijkomend voordeel is bovendien dat ondernemers elkaar goed kennen wat de samenwerking versterkt. Voor meer informatie over de organisatie en het dienstenpakket van de vereniging kunt u terecht op www.parkmanagementamsterdamosdorp.nl
Business Park Amsterdam Osdorp is een ontwikkeling van SADC en gemeente Amsterdam
 
Gemeente Amsterdam Nieuw-West
Schiphol Area Development Company (SADC)