Business Park Amsterdam Osdorp

Ondernemen bij de stad in internationale setting

Business Park Amsterdam Osdorp is het bedrijventerrein van de toekomst, mede door de unieke ligging: tussen de luchthaven Schiphol en Amsterdam in stadsdeel Nieuw-West. Maar het is ook het laatste nieuwe bedrijventerreinen in Amsterdam waar bedrijfskavels te koop zijn.

Bent u als bedrijf ‘uit uw jasje’ gegroeid? Wilt of moet u door gebiedstransformatie vanuit de stad verhuizen en zoekt u een nieuw en goed bereikbaar onderkomen? Business Park Amsterdam Osdorp biedt bedrijven ruimte voor een eigen pand in een goed bereikbare omgeving. En een adres in Amsterdam: handig voor (toekomstige) relaties en werknemers.

Ambitie: duurzaam en circulair
Maar er is meer. Business Park Amsterdam Osdorp ontwikkelt zich onderscheidend op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Ten behoeve van de nog uit te geven kavels op fase 1 zijn vijf ambities benoemd waar zowel toekomstige bebouwing als bedrijfsvoering aan moet voldoen:

 1. Wij bouwen circulair!
 2. Wij ontwikkelen klimaatbestendig!
 3. Wij bouwen energiebewust!
 4. Wij voeren een duurzame bedrijfsvoering!
 5. Wij ontwikkelen gezond!

De erfpachter wordt nadrukkelijk gevraagd om met een integraal plan (ontwerp, bedrijfsvoering, duurzaamheid en circulariteit) te komen waarmee ze invulling geeft aan deze vijf ambities.

Meer informatie?

Eelco Kienhuis, Salesmanager

06 – 302 371 91

e.kienhuis@sadc.nl

Over Business Park Amsterdam Osdorp

Voordelen

 • Goede bereikbaarheid per auto via A9 en A5
 • Op termijn nog maximaal 25 hectare beschikbaar
 • Bloeiende ondernemersvereniging zorgt voor leefbaarheid, veiligheid en kwaliteit
 • Park is voorzien van een geavanceerd systeem voor bronwarmte
 • Bus 194 direct naar centrum Schiphol en P40
 • Tram 1 naar CS op steenworp afstand
 • Aangename leefomgeving binnen fietsafstand
 • Direct naast het recreatiegebied Tuinen van West
 • Duurzaam bedrijventerrein met bijvoorbeeld Zero Waste Management
 • Met keurmerk Veilig Ondernemen

“De wereldstad Amsterdam staat nu op ons kaartje. Taylor Guitars is Rock&Roll en levert kwaliteitsgitaren door heel Europa. Het was dan ook bijzonder belangrijk dat wij ons vestigden in Amsterdam, een plaats met een sexy imago. Ik zie het als onderdeel van de strategische branding.”

Dave Kentie
Europe Operations Manager / Taylor Guitars

De ideale locatie voor ons bedrijf: Het was vooral de ligging ten opzichte van de A1 en de A2. We verzorgen het geluid, licht en beeld van evenementen en theaterproducties door het hele land, dus die toegankelijkheid was voor ons erg belangrijk”

Gerard Koster
Salesmanager / Focus Amsterdam

“Met de ambitie om dit jaar diverse nieuwe vestigingen te openen en 1.200 arbeidsplaatsen te creëren was de keuze voor Business Park Amsterdam Osdorp snel gemaakt. Deze locatie heeft alles in zich om een succes te worden.”

Debbie de Wagenaar
Directeur Corporate Communicatie / McDonald’s Nederland
Gerard Koster, salesmanager Focus Amsterdam
Op deze locatie zijn al vele bedrijven gevestigd, waaronder:
 
ANWB
Bloxxx
Brinks
Corning
Focus Amsterdam
McDonalds
No excess
Sanquin Bloedvoorziening
Taylor Guitars
 
Business Park Amsterdam Osdorp heeft een bloeiende parkmanagementvereniging die zorgt voort levendigheid, veiligheid en kwaliteit: met onder andere gezamenlijke bewaking, bewegwijzering en parkonderhoud. De leden van de vereniging zijn ondernemers en grondeigenaren op het bedrijventerrein. Samen behartigen en waarborgen zij de gezamenlijke belangen. Niet alleen wordt hierdoor een prettige werkomgeving en de waarde van het onroerend goed gewaarborgd, een bijkomend voordeel is bovendien dat ondernemers elkaar goed kennen wat de samenwerking versterkt. Voor meer informatie over de organisatie en het dienstenpakket van de vereniging kunt u terecht op www.pmamsterdamosdorp.nl.
Business Park Amsterdam Osdorp is een ontwikkeling van SADC en gemeente Amsterdam
 
Gemeente Amsterdam
Schiphol Area Development Company (SADC)