27 september: Ontbijtsessie verduurzamen logistiek vastgoed

  13 september 2017  |    Nieuws

UITNODIGING

Welke gebouwen kunnen duurzamer? Hoe kan dit worden gerealiseerd? Wat zijn de ambities en wat leveren ze op? Welke rollen zijn er weggelegd voor het bedrijfsleven, voor ontwikkelaars en voor overheden? Overweegt u een renovatie van uw logistiek vastgoed? Dan is deze sessie zeker interessant voor u.

In het kader van het thema ‘meters maken voor het klimaat’ van de DGBC hebben alle werkgroepen van het Deltaplan Duurzame Renovatie een eerste aanzet klaar voor een roadmap voor verduurzaming van logistiek vastgoed. Deze roadmap is naast een inventarisatie ook een leidraad en inspiratiebron met voorbeelden van succesvolle bouw- en renovatieprojecten.

Wij nodigen u graag uit om deze eerste aanzet van de roadmap te bekijken en zijn heel benieuwd naar uw mening, inzichten en expertise.

Programma
  • 08:00 uur  Ontbijt
  • 08:20 uur  Visie ontwikkeling duurzaam logistiek vastgoed door Jeanet van Antwerpen
  • 08:30 uur  Het verduurzamen van logistiek vastgoed door Dries Castelein van Delta Development Group, met voorbeeldcase op Schiphol Trade Park
  • 09:00 uur  Interactief gedeelte over de roadmap verduurzamen logistiek vastgoed
    10:00 uur  Einde programma

Voor meer informatie over het Deltaplan Duurzame Renovatie en de roadmap kunt u terecht op: https://www.sadc.nl/roadmap-verduurzamen-logistiek-vastgoed-maak/

Praktische informatie en aanmelden

Datum:   woensdag 27 september 08:00-10:00u.
Locatie:   CE Expo, Rijnlanderweg 916, Hoofddorp

Aanmelden via info@sadc.nl onder vermelding van Ontbijtsessie 27 september