Schiphol Trade Park C-Bèta

C-Bèta op Schiphol Trade Park in Hoofddorp is het resultaat van de metamorfose die de voormalige hoeve ‘De Vogel’ (die uit 1895 stamt) in 2018 in opdracht van SADC heeft ondergaan. Van buiten is er niet veel veranderd, maar van binnen is het pand verbouwd en heringericht met circulair materiaal, infrarood warmtepanelen en circulaire meubels. Geleased natuurlijk, want in een circulaire economie gaat het niet om eigendom, maar om gebruik.

Onze economie staat namelijk op een kantelpunt. De circulaire economie geeft antwoorden op de uitdagingen waarvoor we staan en biedt een inspirerend perspectief voor de toekomst. Dat vraagt om nieuwe manieren van werken en ontwikkelen, en om nieuwe manieren van produceren en consumeren. Uitgangspunt is geoptimaliseerd waardebehoud en hergebruik van producten, componenten en grondstoffen. Het biedt een oplossing voor toegenomen grondstoffenschaarste en milieudruk. Een geweldig platform om te innoveren en kwalitatieve economische groei te realiseren. Lees hier meer over de circulaire gebiedsontwikkeling door SADC.

In het voorhuis zijn overlegruimtes en 24 werkplekken voor huurders gecreëerd. C-Bèta is de circulaire runway van Schiphol Trade Park voor startups en innovators, een locatie om uw onderneming optimaal te laten floreren.

De voormalige stal wordt verhuurd voor congressen en evenementen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Werkplekken en community
Onze flexwerkplekken bieden plek aan innovators die deel willen uitmaken van een community maar (nog) geen kantoor zoeken. Voor ondernemers die een eigen unit zoeken bieden we vanaf de zomer 2020 een verscheidenheid aan eigen  ruimtes vanaf 15 tot 35m2. Dan is de naastgelegen loods namelijk ook volledig circulair gerenoveerd tot een creatieve inspirerende playscape die zorgt dat u het beste uit uzelf en uw bedrijf haalt. Er is ruimte om te experimenteren en diensten en producten kunnen fysiek worden getoond en ontwikkeld. De vele evenementen in de Hoeve maken kruisbestuiving mogelijk. De nabijheid tot Schiphol maakt C-Bèta tot de internationale circulaire hub.

Meer informatie?

Eelco Kienhuis, Salesmanager

06 – 30 23 71 91

e.kienhuis@sadc.nl

Facts & figures

Voordelen C-Bèta

  • Beschikt over een uniek innovatiepodium
  • Inspirerende, gezonde werkomgeving
  • Flexibele werkplekken beschikbaar
  • Permanente circulaire expositie binnen een groot netwerk van circulaire organisaties
  • Centraal gelegen, aansluiting op de A4
  • Ruime parkeermogelijkheid
  • Goed bereikbaar per OV en fiets
  • Op loopafstand van NS-station Hoofddorp

Aandeelhouders
 
Gemeente Haarlemmermeer
Schiphol Area Development Company (SADC)
Schiphol Real Estate