Circulare verbouwing C-Bèta onderwerp tijdens WasteBuild 365

  17 november 2020  |    Nieuws

Op donderdag 19 november zal Isaac Roeterink van SADC spreken op WasteBuild 365. WasteBuild 365 is een maandelijkse online evenementenreeks die een aanvulling vormt op het fysieke evenement dat in maart in Amsterdam zal plaatsvinden. Het evenement is gericht op het presenteren van circulaire oplossingen voor de bouwsector.

Tijdens de WasteBuild 365 editie in november doen er verschillende bedrijven mee, zoals: Alba Concepts, C-Creators, Saint Gobain, Universiteit van Oulu, TU Delft, DOOR architecten, Heembouw, C-Beta en SADC. In deze editie staan de volgende vragen centraal:

Isaac Roeterink zal samen met Karin Dorrepaal van DOOR Architecten en Martijn Icke van Heembouw meer vertellen over de circulaire verbouwing van de loods op C-Bèta.

Wat waren de belangrijkste drijfveren van SADC toen zij besloot om een bestaande oude schuur NIET te slopen en in plaats daarvan om te zetten in een nieuwe en inspirerende co-working ruimte voor het gebied?  Waarom heeft SADC dit traject in de eerste plaats overwogen en wat was het doel met dit project en C-Bèta als geheel?  Hoe heeft de architect DOOR dit in zijn ontwerp verwerkt, wat was de rol van aannemer Heembouw en hoe heeft het team samengewerkt om de uitdagingen het hoofd te bieden? Wat hebben SADC, DOOR en Heembouw geleerd en hoe wordt dit toegepast in hun volgende projecten?

Het antwoord op bovenstaande vragen en de presentaties van andere deelnemers zijn op donderdag 19 november te horen op WasteBuild 365. Het evenement vindt digitaal plaats van 13:00-17:00 uur, de presentatie van SADC is om 16:00 te volgen. Inschrijven is gratis en kan via deze link.