Inschrijving SHARE Award 2017 van start

  20 maart 2017  |    Nieuws

Bedrijven in Haarlemmermeer kunnen zichzelf of collega’s aanmelden voor de SHARE Award 2017. Deze prijs is een blijk van waardering en stimulering voor een bedrijf uit Haarlemmermeer dat de afgelopen jaren opviel met duurzame initiatieven en kansen.

De SHARE Award is bedoeld voor bedrijven uit de regio Haarlemmermeer die hieraan bijdragen. Aanmelden kan tot en met 31 maart via de website: http://www.sharehaarlemmermeer.nl/share-award De award wordt uitgereikt tijdens het negende SHARE congres op 29 mei.

Doel van SHARE is het samen brengen en delen van visies, kennis en ervaring op het gebied van circulaire economie en het inspireren van bedrijven om hier deel van uit van te maken. Andere founders van SHARE zijn Rabobank regio Schiphol, Schiphol Area Development Company (SADC), Schiphol Real Estate (SRE), Bouwland, Schenk Makelaars, Log4Real en Dura Vermeer. SHARE organiseert sinds 2007 een jaarlijks congres.

 

SHARE Award

De SHARE Award wordt dit jaar voor de zesde keer uitgereikt. De vorige keer won Rigo Verffabriek omdat het bedrijf bestaande kennis en een oud product – verf op basis van lijnolie – combineert met een vernieuwende manier van werken. Door vooral regionaal te werken zijn daarnaast de logistieke ketens kort. Award-winnaars van eerdere jaren zijn Miscanthus Groep (2015), Nijssen Recycling BV (2013), Park 20|20 (2012), Shell Thiocrete (2011) en Joost Valk Architectuur (2010). Wat de prijs de ondernemers opleverde staat vermeld op de website van de gemeente Haarlemmermeer.