De kwaliteit van De President past bij wat wij als bedrijf willen uitstralen

  28 november 2016  |    Interview, Testimonial

Hans van Limpt werkte als leidinggevende in de beveiligingssystemenbranche. Veertien jaar geleden begon hij voor zichzelf met Van Limpt Beveiliging & Telecommunicatie. Geen leiding meer geven, maar lekker zelf op pad, klanten spreken en beveiligingssystemen installeren. Minstens vier jaar wilde Van Limpt als ZZP’er werken en dan zou hij wel weer verder zien. Het liep iets anders.

Hans van Limpt, directeur en oprichter: “Ik werkte in eerste instantie vanuit huis. Maar het afstemmingsoverleg met de monteurs aan de eettafel was niet zo’n succes. Na een half jaar huurde ik mijn eerste pand en had ik drie monteurs in dienst. Een paar jaar later verhuisden we naar een groter huurpand en in 2009 kocht ik dit pand op Bedrijvenpark De President. We gingen van 150 m² naar 400 m². Ideaal. Dit is precies groot genoeg.”

Een goede investering
“Het was de bank die me adviseerde te kopen. Een goede investering, zeiden ze. Ik woon én werk al mijn hele leven in Hoofddorp. Op een andere plaats ondernemen was dus geen optie. We zitten hier goed. Lekker centraal en goed bereikbaar. Bedrijvenpark De President trok mij in het bijzonder, omdat alles nieuw is en je het pand precies aan kunt laten sluiten op je bedrijfswensen.  Maar nog belangrijker: het park is kwalitatief zeer hoogwaardig en we zijn ervan verzekerd dat dat zo blijft. Dit past bij wat wij als bedrijf willen uitstralen.”

Goed geregeld
“De bebouwingsregels van Bedrijvenpark De President zijn in grote mate flexibel, maar ook streng op een positieve manier. Zo laden en lossen de vrachtwagens aan de achterzijde van de gebouwen, waardoor het straatbeeld aantrekkelijker is. “Wij kozen niet voor zelfbouwen, maar kochten ruimte in een bedrijfsverzamelgebouw. Het mooie is dat dit ‘gebouw’ uit vijf losse delen bestaat waarover de totaal 39 units verdeeld zijn. Iedereen heeft zijn eigen entree. De meeste ondernemers hebben één unit tot hun beschikking, wij kochten er twee. We hadden contact met de makelaar en dat verliep prima. Twee jaar na onze aankoop konden we in 2010 het pand betrekken en nu is het alsof het nooit anders is geweest.”

Kwaliteit geborgd
“Het is hier prettig werken en de saamhorigheid onder de ondernemers is groot. Binnen de parkmanagementvereniging vindt constructief overleg plaats met alle ondernemers en daarbij organiseren wij geregeld bijeenkomsten, barbecues en borrels. Het parkmanagement zorgt ervoor dat het park schoon, heel en verzorgd is én blijft. En natuurlijk is het park uitermate goed beveiligd”, lacht Van Limpt. “Het camerasysteem – dat wij installeerden – is direct gelinkt met de meldkamer van de politie, waardoor er 24/7 topcontrole is op het park.”

Lees hier het gehele interview en kom meer te weten over de bedrijfsactiviteiten van Van Limpt Beveiliging.

van-limpt-gebouw