Op De President voelt Sky Group zich thuis én is er ruimte om te groeien

  28 september 2016  |    Testimonial

Sky Group nieuwe pand op bedrijvenpark De President geopend

Bedrijvenpark De President heeft er een nieuwe ondernemer bij. Logistiek expediteur Sky Group opende vrijdag 30 september officieel de deuren van het prachtige, nieuwe pand aan de Dirk Storklaan 61. Met de verhuizing heeft het bedrijf er vier keer zo veel ruimte bij. “We hebben de ruimte om te groeien.” Maak kennis met Baris en Derya Kurt (de eigenaren), kom meer over hun core business te weten en ontdek waar Sky Group zich in onderscheidt. Wat ons betreft, is het park weer een mooi logistiek bedrijf rijker. Welkom!

Op De President voelt Sky Group zich thuis én is er ruimte om te groeien
Daris werkte bij een logistiek bedrijf. Hij had het niet helemaal naar zijn zin, vooral omdat hij mogelijkheden zag om het beter te doen, maar er de kans niet voor kreeg. Hij besprak het met zijn vrouw Derya. Samen kwamen ze tot de conclusie dat ze voor zichzelf wilden beginnen met Sky Group. “Dat is nu veertien jaar geleden”, vertellen ze met een grote glimlach.

Alle ruimte om te groeien
“Het gaat goed met Sky Group. We hebben inmiddels tien medewerkers en zo’n honderdvijftig klanten die regelmatig tot zeer regelmatig gebruikmaken van onze diensten. We waren eerder gevestigd op Bedrijvenpark De President. Ons pand werd te klein en we verhuisden naar Nieuw Vennep. Toen zat het er nog niet in om zelf een pand te bouwen. Nu wel. En daar zijn wel heel blij mee. Aan de Dirk Storklaan 61 hebben we 544 m² kantoorruimte en een loods van 11 meter hoog en 800 m² groot. Wel vier keer zo groot als wat we hadden. We hebben nog de ruimte om door te groeien, zodat we hier nog heel lang kunnen blijven.”

Wij doen het op onze manier
Sky Group is een logistiek expediteur. Sky Group regelt wereldwijde transport, logistieke optimalisatie en ketenintegratie. Met de grote loods hebben ze alle mogelijkheden om de opslag en overslag efficiënt te regelen.

“We onderscheiden ons doordat we relatief klein zijn en persoonlijk! De korte lijnen maken we dat we snel kunnen handelen en oplossingen kunnen bieden. Daarbij kennen we onze klanten bij naam. Het zijn geen nummers. We werken met bedrijven in allerlei verschillende branches, van textiel tot auto’s en medicijnen. We hebben wereldwijd partners die het klantcontact weer onderhouden met de bedrijven die in dat land gevestigd zijn.” Hoe zijn de taken eigenlijk verdeeld? “Ik doe het administratieve deel en Baris beheert de zakelijke kant”, licht Derya toe.

Daarom kozen zij voor De President
“We vinden Bedrijvenpark De President een heel aantrekkelijke ondernemersomgeving. Het is een hoogwaardig park waar bedrijven met grote naam zich vestigen. Het park heeft een prachtige uitstraling en wordt heel goed onderhouden. Voor ons was de locatie ook heel belangrijk. Je zit hier in het hart van het land, heel dicht bij Schiphol. Het contact met de buren is nu al goed en we gaan ervan uit dat dit na de opening op 30 september nog beter wordt. We kennen nog niet iedereen.”

Een goede werksfeer en een fijne werkplek, heel belangrijk!
“We vinden een goede werksfeer heel belangrijk. Onze medewerkers werken er al zo lang dat het voelt als familie. Ook de werkplek moet goed zijn. We hebben de ruimte nodig. We bellen veel met onze klanten en collega-expediteurs in het buitenland. Het is vervelend als je dan te veel rumoer om je heen hebt. Op deze locatie zitten we schitterend. Moet je zien wat een uitzicht. We kijken helemaal vrij uit!”

sky-group-3