Paul Meulenberg nieuwe Commissaris SADC

  26 juli 2021  |    Nieuws

Paul Meulenberg is op 30 juni 2021 door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op voordracht van de Provincie Noord Holland benoemd tot Commissaris van Schiphol Area Development Company (SADC). Paul Meulenberg is senior partner bij Deloitte Financial Advisory en vele jaren actief als adviseur in de vastgoedsector. Daarnaast is Paul Meulenberg Lid van Raad van Toezicht Hogeschool Utrecht en betrokken als bestuurder en adviseur bij andere organisaties. Paul Meulenberg volgt hiermee Max van der Sleen op (o.a. voormalig bestuursvoorzitter en CEO Ecorys).

Paul Meulenberg brengt uitgebreide ervaring en kennis mee over vastgoed, gebiedsontwikkelingen en strategische vastgoedvraagstukken. Samen met voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) Jaap Gillis (voormalig CEO Bouwfonds IM) en de Commissarissen Monique Maarsen (directeur Maarsen Groep), Heleen Aarts (CEO Amvest) en Cuno van Steenhoven (voormalig directievoorzitter DTZ Zadelhoff), blijft met de benoeming van de heer Meulenberg de kwaliteit van toezicht en advisering van het bestuur van SADC op een hoog niveau.

Paul Meulenberg (Commissaris SADC): “SADC heeft een belangrijke rol in de duurzame economische ontwikkeling van de Metropoolregio Amsterdam en ik zie er naar uit daar aan bij te dragen.”

Jaap Gillis (Voorzitter van Raad van Commissarissen SADC): “Ik ben zeer verheugd met de benoeming van Paul Meulenberg als commissaris van SADC. Paul heeft veel ervaring als (financieel) adviseur en -bestuurder in zowel de private als (met) de (semi) publieke sector. De komst van Paul betekent voor ons een welkome versterking om de kracht van SADC als gebiedsontwikkelaar te continueren en gereed te maken voor de volgende fase in haar ontwikkeling. Vooral de Real Estate (Financial) Advisory ervaring van Paul is voor ons daarbij van grote betekenis in de RvC.”

Arno Jansen (Manager Financiën SADC): “Ik kijk aan uit naar de samenwerking met Paul met zijn ruime ervaring in de gebiedsontwikkeling.”