Start bouw Green Square Logistics II – III

  12 september 2023  |    Nieuws

Maandag 10 juli is een belangrijke mijlpaal bereikt op Green Park Aalsmeer. Op deze dag is, in het bijzijn van de wethouders Bart Kabout en Sven Spaargaren, samen met directies van de betrokken partijen, de symbolische eerste paal geslagen voor het nieuwe gebouw Green Square Logistics II – III. Het evenement vond plaats in aanwezigheid van ontwikkelaar Dutch City Development, belegger Necron Group AB, aannemer Aan de Stegge Twello, de toekomstige huurders Bausch + Lomb Netherlands en Jas Forwarding Netherlands en Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling BV.

Met de toevoeging van het nieuwe gebouw Green Square Logistics II – III worden er twee nieuwe hoofdkantoren naar Green Park Aalsmeer gehaald. Deze kantoren bieden straks een thuis aan Bausch + Lomb Netherlands en Jas Forwarding Netherlands, twee bedrijven die binnen de regio nieuwe huisvesting hebben kunnen vinden. Hiermee zet Green Park Aalsmeer een grote stap voorwaarts.

Nu de eerste paal geslagen is kan verder gebouwd worden aan dit duurzame gebouw en verwachten we in 2024 de eerste nieuwe huurders te kunnen verwelkomen.

Dynamische zakelijke omgeving

Met de toevoeging van deze twee nieuwe hoofdkantoren wordt de positie van Green Park Aalsmeer als een dynamische zakelijke omgeving verder versterkt. Green Park Aalsmeer blijft daarmee, vanwege zijn strategische ligging, moderne infrastructuur en duurzame faciliteiten, een aantrekkelijke locatie voor bedrijven uit verschillende sectoren.